,,LIDO,,.....

8. okt 2013. 14:33

Parunaasim par kaut cik normaalu G.Kjirsona krogu Krasta ielaa........KAA JUMS TUR PATIIK,KURA ZAALE OMULIIGAAKAA,KAADI EEDIENI GARDAAKIE???
  Man patiikamaakaa TUR ir ALUS-PAGRABS- tikai alu neesmu pat pagarshojusi....arii interesanti-kaadas tas TUR ir?......Patiik gaisotne-galvenais0katru vakaru DZIIVAA MUUZIKA-dazhaadi solisti,grupas un arii instrumentaalie ansamblji...Paeest var visu to pashu kas ir augshstaavaa BISTRO,vieniigi kartupelju frii neiesaku...jo parasti apzhuvushi....paareejais viss svaigs un karsts......Zaale paaugstinaajumaa no gaishaa koka tikpat omuliiga kaa zaale pie orkjestra....Publika-cilveeki videejos gados,bet meedz buut visaada vecuma,bet viss TUR soliidi,un galvenais nav daargi.....Panjemt var tikai kafiju un baudiit muuziku .......

Atslegas vārdi: restorans0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (73)

Ineta L. 12. okt 2013. 14:26

Nu ja, atkarīgs no ieplānotā!

Elitá K. 12. okt 2013. 14:20

Ja nav caurlaides-Vecriigaa nekur neapstaasies,tad tikai Dugavmalaa vai Bastejkalna apkaartnee......Var kompaaniju shoferis aizvest,izseedinaat...pats atnaakt...tad ,,sapakot,,.... ja negribaas lieki shikot un vnk naudu izsviest....,BET! atkal......GULJATJ-TAK GULJAT,LJUBITJ-TAK LJUBITJ.....

Ineta L. 12. okt 2013. 14:11

Mani savukārt ieintriģēja Gvido ieteiktais Cuba, bet vakar negribējās meklēt stāvvietu a/m Vecrīgā.

Elitá K. 12. okt 2013. 14:06

slengaa.....atv.!

Elitá K. 12. okt 2013. 14:05

INETINJ-tas jau m i i l ji bija teikts ,tikai slegaa,,taa,,guljaka,, Teeaatris,vizinjsh,divi krogi.......baudaamas LIETAS ! .....un PALDIES,ka tieshaam iesaki-ko panjemu,kur atpusies!   

Ineta L. 12. okt 2013. 13:59

Nu gan apcelies, kāda guļaka, tikai pastāstīju vietas, kur iegriezos, varbūt citiem noder.

Elitá K. 12. okt 2013. 13:56

nu... b a i g a a   ,,guljaka,,INETA......TAS IR LABI! Kas prot straadaat-tas prot arii atpuusties! vienmeer esmu to teikusi.

Vasilijs P. 12. okt 2013. 13:53

Risi ir-Risi-nav rozines pankukas

Ineta L. 12. okt 2013. 13:52

Patika mājīgā lauku sajūta, bet paēst aizbraucām uz Ozolnieku Meku, protams, ka ne īpaši veselīgi vienpadsmitos paēst, bet bez vakariņām pa nakti vēders kurkstētu, Mekā gan bija jau iesilusi publika, raibu raibā, bet virtuve tur strādā līdz divpadsmitiem naktī. Lai gan galdiņus rezervē laicīgi, un teorētiski visi bija aizņemti, bet mums laipni atrada rezervēto galdiņu, kur viesi vēl kavējās, oficiante sazvanījās ar viņiem, tā kā viņi nesteidzās, mēs tikām pie vakariņu galda, uz šovu gan nepalikām, jo ap divpadsmitiem jau miegs nāca.

Elitá K. 12. okt 2013. 13:51

Pashai garsho...biistami cept....

Elitá K. 12. okt 2013. 13:50

LABA ZIIME,Pljehov,----zirneklis! -dabuusi erotiska rakstura veestuli!!!!

Vasilijs P. 12. okt 2013. 13:48

Pat ja pasam nav naudas-un loti maz miltu-var uzbriedinat risus,un pankukas majas pagatavot...

Vasilijs P. 12. okt 2013. 13:46

Skiet Driz zirnekli rapos pa skivi-sajutas Lido...

Elitá K. 12. okt 2013. 13:45

Forshi tas,ka tik laba apkalposhana un GUDRA,ja apmekleetaajus ciena.......! Nepaeedaat.....nu Pashi jau saprataat,ka ,,uz beigaam,,diez vai kas ,,shmoreets,,buus....,bet....vai tad kaadu piiradzinju ,buterbrodu,,nevareeja Jums samekleet.....!? Nekas,INETA, slaidumam nodereeja....ka virtuves straadnieki jau,,aiztinushies,, bija.....Ko nebraucaat uz Gjertruudes ielas LIDO....Tur i peseedeet.i paeest,i iedzert var..... Paari ielai pretii bistro ie diennakts(!) dzeerienu veikals....ja kas...pa celjam iegribaas...... pasazhieriem........Vismaz shoferis buutu paeedis ieksh LIDO .....
Neesmu tajaa ,,Fazendaa,,nekad bijusi,bet,ja saki,ka forshi-znachit-forshi!

Ineta L. 12. okt 2013. 13:24

Vakar no teātra braucot, iemaldījāmies Fazendā, Rīgā, Baznīcas ielā 14, ...diemžēl pie ēšanas netikām, jo bija jau pāri 22.00, varēja tikai dzērienus pasūtīt(lai gan darba laiks norādīts līdz plkst.22.00, bet apmeklētajus arī pusvienpadsmitos ārā nedzina), bet ne par to runa- mums iepatikās tā mājas atmosfēra- it kā pie lauku radiem iebraucām, tāda lauku mājas sajūta
http://www.fazenda.lv/cafe/

Elitá K. 12. okt 2013. 13:20

Paldies,Sonjechka...par INFO......kaajas manas tur nekad nebuus.....Kaa pa desu fabriku mani izvadaaja Sonja...Redz,ko noziimee ,,kaiminjsh,,katrai VIRTUVEI ir arii ,,virtuve,,laba vai slikta......pashi,,vainiigi,,-kaadu SLAVU nopelniijushi....Riiga ir maza! Vispaar...brrrrrrrr..........Labi,ka zinaam-kas par ,,bardaku,,tas KJIINIESHU BISTRO!

Dzēsts profils 12. okt 2013. 12:28

Elita- par Lido-neteicu ne viena vārda, neizdomā.   To ko redzēju ķīniešu bistro- to redzēju- žurkas skraida, darbinieki- kuri tur par pavāriem šiverē- nu nav tie tīrākie un akuratākie( un tā šmuce tur nebija - kā saka- darba procesā - nosmērejies ar ēdamo...), paligstrādnieki - kuri  tur pa virtuvi ņemas- arī īpaši par higiēnas jautājumiem neiespringst... Redzēju- kā notiek produktu atvešana un pieņemšana, atvaino- bet pēc tam- ēst taja iestādījuma vairs negribas. Un nevaru teikt , ka esmu dikti cimperlīga. Meitenes no bistro- i ķīnietes, i vietējās- nāca pie mums gan iepirkties, gan smukumu kopt, tā arī  sanāca aprunāties...Iedzīvotāji no tās mājas- kur bistro īrē..stāstīja visādus stāstus, bet - tas tā, var būt, var nebūt.. Veikals jau ir aiztaisījies ciet, labi sen, arī bija pārkāpumu , ka vai biezs... visdādas sīklietas tur bija lielos daudzumos, tāpat- galantērijas preces, bet tad saimniekiem sagribējās arī ar pārtikas lietām tirgoties... bez visa nepieciešamā... turpat apavi, un apģērbi, turpat- makaroni un mērces..

Elitá K. 11. okt 2013. 20:30

Sonja...peec Juusu LATVJU mentalitaates komentaariem sanaak,ka LIDO un KJIINIESHU BISTRO briesmiigaakaas vietas pasaulee.....Kas tad tur tik shaushaliigs notiek? vareeji arii liidz galam pateikt,ja jau saaki runaat.....varbuut,ka garaamgaajeejus sit nost?????...nu taads iespaids peec Tava komenta man peekshnji radaas....Kaadu gadu atpakalj peedejo reiz tur vakarinjojaam....Neko ,,traku,,nemaniijaam.....Ediens arii bija kvalitatiivs..Blakaam agraak bija KJIINIESHU PRECHU veikalinjsh.....daudz dazhaadiigus suveniirus davanaam tur pirku,arii ljoti skaistu Kafijas serviizi....  KAS TUR TAA MAINIIJIES? Pastaasti,luudzu!

Vasilijs P. 11. okt 2013. 14:00

Ja Zem vidussmera pilsetnieka-Anninas znots piedava-akumulatoru uzladi...un naktsmitni vientuliem parisiem...

Vasilijs P. 11. okt 2013. 13:52

Ja vel Anninas znots-tik gudrs,un ka Statoil riepu suknis-kompresosrs.... Milu Anninu

Autorizācija

Ienākt