..................ka tik ne tā...ievārījums šis esot...HA!
Es to sauktu par saldo ēdienu.....
- 5 kivi
- 1 banāns
- 1 tējkarote želatīns
- 220 gr. cukurs
- Puscitrona sula
Sagatavošana:
Kivi un banānus sablenderē, tad pievieno cukuru un tējkaroti želatīna. Vāra 5-7 minūtes.
Karstu lej burkās!
Atslegas vārdi: Dzīve38631
Vineta K. 10. sep 2013. 20:35Kautkas jauns.Bet kautko lidzigu,gatavojusavam brinuminam.
Nauris N. 10. sep 2013. 11:32Kikai ir manas mammas recepte ? Nu ļoti garšīgi ,,ābļi,, tā sanāk , Gita !
Kikabidze K. 10. sep 2013. 10:28Mīļo stundiņ! Kāmdēļ jāņemas ar svešzemju augļiem? Aizej dārzā, paņem nokritušos "ābļus" , nomizo, putotā olā ar cukuru, vanilīnu un kanēli, un uz pannas!
jautrite b. 10. sep 2013. 10:01bet varbūt ēst sezonas augļus-vislabāk svaigus,kivi un banāni arī ziemā būs veikalā-un tad ,ja negribas ēst svaigus-var kādu eksperimentu izvārīt
Gita i. 10. sep 2013. 09:12........dzīvē kā diesma
pa retam tā- salda dzīve ievārijumā
pa retam tā,gribi vai nē, ir jāmeklē....
Gita i. 10. sep 2013. 09:00...nu tieši tā!...tas želantīns priekš kam...
Varbūt tiešām kā Ineta saka- Dancuker speciālais....
Dzēsts profils
10. sep 2013. 08:58Interesanta recepte. Izklausās jau labi. Tikai samulsināja tas želatīns. Pārējais ir OK.
Gita i. 10. sep 2013. 08:50...Dzintra!....tas kā- ar iebiezinātu pienu
Ticu ,ka āboli ar to kopā būs garšīgi...bet!- vai tad tas ievārījums ,kas uzglabāsies līdz pavasarim?
Es tai lietai pieeju vecmodīgi ...zaptei jāstāv pat vairākus gadus!
Leonora t. 10. sep 2013. 08:40Man ir alerģija pret kivi,bet recepte interesanta.
jolanta c. 10. sep 2013. 06:37nu isklasusas garsigi.
Dzēsts profils
10. sep 2013. 06:12iebiezināto pienu, nevis cukuru:)
Dzēsts profils
10. sep 2013. 06:11nezinu kā šis, bet ābolu ar iebiezināto cukuru zapte, riktīgi laba:)
Dzēsts profils
9. sep 2013. 23:41Jokaina recepte ievārījumam, jokainas attiecības, proporcijas jau tikai, ņem kaut 5 banānus, 10 kivi utt. vai kā grib, tik ar domāju Dan Zukker ievārījumiem jā'm, salej tais burkās, ledusskapī, pa vakariem našķojies, jo tāpat ilgi nevar stāvēt.
Bet citiem arī ievārījums ir saldais ēdiens, jo šitas daudz vieglāks, maigāks izliekas
Gita i. 9. sep 2013. 22:09...nu tieši tā- uztaisa želeju no kivi + banāns= ielej bļodiņās ,lai sacietē...un vakarā apēd
Gita i. 9. sep 2013. 22:08....nezinu-nebij precizēts receptē...
Es to sapratu pa tiešo kā rakstīts...parastais želantīns !
Dzēsts profils
9. sep 2013. 22:07A, kāpēc burkās,ja uzreiz var apēst,tur tik vien sanāk
Guna a. 9. sep 2013. 22:06Tāāāds brūvējums prasās uzreiz degustējams būt !
Ineta L. 9. sep 2013. 22:05kas tas par želatīnu- dzīvnieku vai augu? Varbūt labāk ņemt speciālo ievārījuma cukuru, kurā jau ir augu želatīns?