Šodien lasu netā, skatos TV, visur par zemenēm, gan izstādes, gan, vai tirgo īstās Latvijā audzētās utt., esmu saēdusies šos gardumus, mmm, dzelzs krājumi uzņemti, pat karsti kļuva
Tikai 36,9 kkal uz 100 g..esot dikti dietiskas
Labu vakaru un labas ražas amigos dārzkopjiem!
Ineta L. 29. jūn 2013. 14:39An Da-tas tads joks , vai? krāsa tiešām smuka būtu
Dzēsts profils
29. jūn 2013. 13:05vīnu var gatavot arī no galdabietēm...+ apelsīns---krāsa violeti sarkana- apelsīnu aromu. Šarmisks!
Ineta L. 29. jūn 2013. 10:13Labrīt, Skarlet, jap, tā ir, ogas tikk no dobes ir ar īpašu "šarmu".
Brokastis sāku ar kafiju, Kārumu un zemenēm
Dzēsts profils
29. jūn 2013. 10:11Pašu audzētās tas labākās tas tiesa
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 23:17...atta..
Ineta L. 28. jūn 2013. 23:15Elit, nu gan Tev sagadījies
Protams, ka mājās gatavots, ar mīlestību un paša audzēts, ir vēderam tuvaks un , cerams, ka labāks. Nu garšas ziņa gan var nobalēt, jo rūpnieciski ražotiem pieliek garšas pastiprinātājus, tā, ka liekas ļoti gardi.
Labi, mīlīši, šovakar atvados, atā!
Vineta S. 28. jūn 2013. 23:12Galvenais nosacījums lai rūgšanas procesā nepiekļūtu gaiss, jo tad iznāks etiķis nevis vīns un jāizmanto vīna raugs jo maizes raugs satur pienskābās baktērijas, kas aprij alkohola baktērijas.
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 23:11....ja.. ...un ja tas viss ir majas gatavots ...bez visadiem konservantiem..
Elitá K. 28. jūn 2013. 23:09Vispaar vienu dienu komiski bija sanaacis-zemenes,zemenju biezbiena sierinji,zemenju saldeejums un limonaade Enjoy...arii zemenju.....No to zemenju garshu-kaut beedz......
Ineta L. 28. jūn 2013. 23:09Hm..vīns un sieri..riktīgs vakars franču gaumē
Elitá K. 28. jūn 2013. 23:06A dazhaadu sieru ASORTI!!!!
Elitá K. 28. jūn 2013. 23:03njaa...ja..un jo VECAAKS-jo labaaks!!!!
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 22:52...sieram tapat ka vinam...nav jau tikai viena recepte...
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 22:50...ja Elit labu vinu ir jamak izraudzet...
Elitá K. 28. jūn 2013. 22:49A Tu Okinj-kaadu gardu sieru uzmeistaro.......
Ineta L. 28. jūn 2013. 22:48Es tomēr labāk pie svaigām odziņam pieturēšos
Elitá K. 28. jūn 2013. 22:46Shobriid Latvijaa ljoti,,modee,,pashdarinaatie viini....Padaargi maksaa,bet cilveeki peerk!!! Arii MAAKSLA viinu LABU dabuut gatavu!!!
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 22:42...no Jums jau meitenem vina rupnica sanaktu....tik daudz tehnologu...domaju nevienai nav...
Dzēsts profils
28. jūn 2013. 22:36liķierus netaisu- nepatīk lipīgā sajūta...pārzinu visu vīna fermebtācijas procesu....
Ineta L. 28. jūn 2013. 22:35oki, ne, tikai sulu, zapti, želeju...vislabāk svaigā veidā