.....un svētdien jau "palaizīties" ap šādu viskija uzlabojumu
Vai nu mazums svētku šai nedēļas nogalē .. ...vārda dienas, dzimšansdienas,mātes diena un arī - vienkārši brīvdiena pavasarī!
300ml piena
1 bundža iebiezināta piena
300ml viskija
1 ēdamk. kafijas
2 ēdamk. šokolādes sīrupa
2 tējk. vaniļas ekstrakta (vai 16g vaniļas cukura)
Pienu uzkarsējam līdz vārīšanai, tad atdzesējam un lejam caur smalku sietu.
Visas sastāvdaļas sajaucām kopā līdz viendabīgai masai un lejam sterilās pudelēs.
Turam pudeli 20-25 minūtes, vāciņu turam 5 minūtes karstā ūdenī.
Liekam ledusskapī uz 3-4 dienam.
Likeris gatavs.
Pirms lietošanas sakratām.
Izklausās ļoti saldi un smeķīgi...un cerams,ka % būs cukurā izšķīduši
Atslegas vārdi: Dzīve38631
Dzēsts profils
9. mai 2013. 13:13garšīgi gan,bet kas kalorijuuuuuu.....
jolanta c. 9. mai 2013. 11:42garsigi laikam.
Dzēsts profils
9. mai 2013. 10:54
Dzēsts profils
9. mai 2013. 10:13bet man domāt!!! --->2-vienā- bundžu iebiezināto kafiju ar pienu- Rēzeknes piena kombināts. cerams, ka % nepazudīs arī izšķiduši
Gita i. 9. mai 2013. 10:00....hmmm...labs jautājums!
man domāt- šķīstošo....
jautrite b. 9. mai 2013. 09:58un kādu kafiju liek-šķīstošo,stipru uzvārītu???/