Fluora ietekme uz veselību.

4. apr 2013. 10:28

Pārkopēti materiāli.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Attiecībā uz fluoru nevajag uzķerties uz lētiem trikiem - fluors (tā savienojumi), ko pievieno ūdenī, zobu pastās un vēl daudz kur citur, IR INDE, un tā tur tiek pievienota ar nodomu - bet šim nodomam nav nekāda sakara ar zobiem.

Te garāka priekšvēsture. Mūsu galviņās ir tāds piemirsts, nenovērtēts dziedzeris - čiekurveida dziedzeris jeb epifīze. Bez vēl citām tīri fizioloģiskajām funkcijām, par ko šis dziedzeris atbild, tas ir arī tā saucamā trešā acs - tā, ar kuru cilvēks uztver informāciju no smalkajiem realitātes līmeņiem. Ja šis dziedzeris kalcinējas (tas lielākai daļai cilvēku mūsdienās diemžēl notiek ap 10-12 gadu vecmu, bet tam tā NAV jābūt - tas notiek visu to inžu rezultātā, ar ko piesātināta mūsu pārtika un ikdiena), tad cilvēks redz tikai nelielu daļu no objektīvās realitātes - materiālo, fizisko daļu, un par visu, kas smalkajos līmeņos, sāk kruķīt pirkstu pie deniņiem, jo kalcinētās epifīzes dēļ šīs smalkās, nemateriālās realitātes vairs nav viņa pieredzes daļa.

Kopš tiem sensenajiem laikiem, kad cilvēce sāka sadalīties bagātajos un nabagajos, varas kārajos un pakļautajos, varas kārajiem, lai noturētu varu, ir bijis nepieciešams panākt, lai cilvēkiem šo dziedzeri aizklapētu ciet - jo tikai pakļavīgas aitas, kas neredz tālāk par savu degungalu (materiālistus, kam intuīcija švaka un sapratnes par Visuma likumiem nekādas vai gandrīz nekādas - līdz ar to viņi ir pastāvīgu baiļu varā), ir iespējams pārvaldīt un manipulēt. Tas ir ticis panākts ar visdažādākajiem līdzekļiem. Mūsdienās pie tiem pieder smagie metāli dzīvsudraba savienojumi (vakcīnas, zobu plombes), alumīnijs (vakcīnas u.c.), fluors (ūdens, zobu pastas, zobu diegi u.c.), visādas e-vielas, pesticīdi un vēl vesela rinda nu jau visiem zināmu inžu, ar ko piesātināta rūpnieciski pārstrādātā pārtika, kosmētika, mazgāšanas līdzekļi.

Kam interesē vairāk informācijas, googlējiet "pineal gland", "pineal gland fluoride", "pineal gland third eye", "pineal gland decalcification", "pineal gland dmt" utt.!

--------------------
Fluors bojā pat smadzenes!

http://www.rigabrain.com/blog/2012/09/20/vai-dzerienos-esosais-fluors-kaite-tavam-smadzenem/
Vēl pāris pekstiņi ......   http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?x=0&y=0&f_tid=4120008

Atslegas vārdi: fluors0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt