...lūdzu vakariņās...:)

3. feb 2013. 19:34

Pie manis:-skābu kāpostu zupiņa ar cūkgaļas ribiņām...ņam,ņam,ņam...
Ak,Dievs-cik gardi...un kā smaržo ...mmm...

Atslegas vārdi: ņam0, ņam.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (81)

Dzēsts profils 4. feb 2013. 15:52

Treknus ēdienus vakarā nelietoju un citiem arī neiesaku.Rīta un pusdienlaikā ar lielāko prieku pamielotos pie Tavas gardās zupiņas.

Dzēsts profils 3. feb 2013. 23:47

Ta naf pa ko...tik cepot ,nežēlo taukus, plīti un pannu .....lai pankūkas iznāk mīkstas un tai pat reizē kraukstošas....ne kā pazoles   un štrunts par šmuci    

Elitá K. 3. feb 2013. 23:36

Akokinj!!! veelreiz-tencinu!!!!

Dzēsts profils 3. feb 2013. 23:29

Sāli pēc ēdāja vajadzības....tik pēčāk. to vēl  var pielabot...nedaudz    Vispār jau sāli lieku uzreizi ....apmēram...jo neliekot,sāli mīlošiem,to pieliekot velāk–naf tā garša    

Elitá K. 3. feb 2013. 23:21

UN kaa ar saali??? kad??

Elitá K. 3. feb 2013. 23:20

INTERESANTI!!!! pameegjinaashu!!! PALDIES!!!!  

Dzēsts profils 3. feb 2013. 23:20

apgriežot....   protams bez miltiem un olām,jo tie sasaista massu un nedod pankūkām irdenumu  

Dzēsts profils 3. feb 2013. 23:16

Sīpols un ķiploks noņem pankūkām viņu aromātu  Tikai sarīveti kartupeļi un uz cūku taukiem.....uz lielas uguns un karstas pannas....tā ,lai uzliekot trešo,pirmā jau brūna un apkriežot kraukstošas ir abas puses  

Elitá K. 3. feb 2013. 23:05

ljoti reti kartupelju pankukas cepu,bet mana,,recepte ir taada-vnk sariiveeti kartupelji+siipols+kjiploks,ne olas,ne milti ...

Moon M. 3. feb 2013. 23:02

Pankūka jau tā pati,tikai lasis smalki jāsagriež un sajauc ar krējumiņu.Ja vēl ir diļļuki....tad jau vispār ir gatavā moļena.

Dzēsts profils 3. feb 2013. 23:01

Tas biku jau ir atkarīgs no to   pankūk gatavošanas recepts  

Moon M. 3. feb 2013. 22:45

.un vēl kartupeļu pankūkas ir ļoti garšīgi ar lasi un krējumu........vienkārši superīgi

Maija V. 3. feb 2013. 22:44

Ako,vēl vienu pasniegšanas veidu piemirsi,bet es ar to neatklāšu,tāpat jau esi pārēdies

Dzēsts profils 3. feb 2013. 22:39

1)– ar apetīti
2)–  ar vārītu un aukstu jaunlopa gaļu (preminku)
3)–  ar sacepinātu speķi  (škvarku )
4 )–ar sviestu    
5 )ar biezpienu un krejumu (sajauktu)    
6) (ja vēl lien)–ar pienu ....pankūkas protams ,mah. 3 uz LIELĀS pannas     (par nelabo sajūtu,pie pārēšanās,gadījuma–atbildību neuzņemos  

Moon M. 3. feb 2013. 22:26

eh,kā derētu uzlikt kādu sacukurotu riekstiņu uz kārā zobiņa...........

Dzēsts profils 3. feb 2013. 22:24

Saldus Moon!!! Un LIDOJOŠUS...bet bez turpinājuma....kapostos    

Moon M. 3. feb 2013. 22:24

Maija V. 3. feb 2013. 22:22

Saldus,riekstiņ...tfu,gribēju teikt -kāpostsapnīšus ,Moon!

Moon M. 3. feb 2013. 22:18

turēšu pie vārda.
Saku arlabunakti......

Maija V. 3. feb 2013. 22:18

Hmm..ar ko gan kartupeļu pankūkas jāpasniedz,Ako?

Autorizācija

Ienākt