Pasaule...

18. jan 2013. 21:38

Tāpat kā Parīzē, arī Hongkongā notiek protestu manifestācijas pret likumiem, kas veicina homoseksuālisma izplatību. 13. janvārī ap 50 tūkstoši cilvēku bija ieradušies pie valdības ēkas, lai protestētu pret likumprojektu, kas liedz viedokļa brīvību tiem, kuri geju laulības neatzīst par vienlīdzīgām ar vīrieša un sievietes laulību. Hongkongā, tāpat kā lielā daļā citu pasaules valstu, pastāv risks, ka kritika pret homoseksuālisma praksi, tiks iekļauta noziegumu sarakstā un tiesāta saskaņā ar likumu.
Hongkongā šobrīd norisinās kampaņa, kurā pēc dažu homoseksuāli orientētu skatuves mākslinieku ierosinājuma, vairāku mēnešu garumā tiks lemts par geju laulību legalizēšanu, kā arī bērnu adopciju šādu laulību ietvaros.
------------

Ņujorkas skolas Bībeles studiju kluba skolotāja tiesā ir iesūdzējusi savu skolu pēc tam, kad viņai skolas vadība ir likusi no sienām noņemt izvietotos Bībeles citātus, kā arī bijušā ASV prezidenta Ronalda Reigana citātu.
Skolotājai Džoelai Silverai (Joelle Silver) skolas vadība nosūtīja ziņu, ka viņa tiks atlaista, ja no viņas klases nepazudīs visi reliģiskie materiāli.
Astoņu lapaspušu garajā vēstulē bija teikts, ka skolotājas “tiesības uz vārda brīvību un tā paušanu nav tādas pašas, kā parastiem iedzīvotājiem.”
Starp noņemamajiem materiāliem bija gan plakāti ar Bībeles citātiem, gan nelielas līmlapiņas, ko viņa turēja uz sava galda un skolēniem domatā aizlūgumu kastīte.
Tāpat skolas vadība lūgusi novākt bijušā ASV prezidenta citātu, kurā ir vārdi: “Ja mēs kādreiz aizmirsīsim, ka esam Dieva nācija, tad mēs būsim zudusi nācija.”
Amerikas brīvības likuma (American Freedom Law Center) centra izveidotājs un Silveras advokāts Roberts Muise (Robert Muise) atzīst, ka līdz šim publiskajās skolās nav redzējis tadu naidīgumu pret kādu reliģiju.
“Skolas vadība pret šiem plakātiem un zīmītēm izturas tā, it kā tā būtu kaut kāda pornogrāfija,“ teica advokāts Muise.
Savukārt, skolas pārstāvji attaisnojas ar to, ka ir saņēmuši sūdzības no organizācijas “Brīvība no reliģijas”, kur kādi skolēni bija vērsušies ar sūdzībām.
Tajā pat laikā advokātam šķiet ironisks fakts, ka skolotājiem tiek atļauts reklamēt dažādas nekristīgas ietas, piemēram, geju tiesības.
Avots: Latvijas Kristīgais Radio
------------

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 18. jan 2013. 22:44

Atstāšu tev pēdējo vārdu...vari droši izpausties par  izvarotājiem, par  sevi skaituli un citām fenečkām... Netraucēšu tev smirdēt, jo smirdēt vienatnē var daudz košāk...

Dzēsts profils 18. jan 2013. 21:40

kas tik te nav ...manis tur tiešām naffff

Autorizācija

Ienākt