Neliels citāts - pārdomām...

29. sep 2012. 22:45

Žīdu iedzīvotāju ietekme ir jūtama visos Amerikas sabiedrības dzīves apstākļos un viņu kopība ir kļuvusi daudz organizētāka. Pirmkārt – lai aizstāvētos un , otrkārt lai apzināti sekmētu savu jautājumu risināšanu. Tā kādā bukletā „Amerikas žīdu politikas pārveidošana” raksta kāds Pīters J. Medings. Tāpat viņš raksta, ka pēc Amerikas žīdu domām viņiem ir jāsargā savs statuss no Amerikas sabiedrības naidīgu ieviržu draudiem ... – no kristīgo simbōlu, prakses un vērtību iemiesošanas sabiedrības (visas, ne tikai žīdu vien) dzīvē.
Šīs Amerikas žīdu ievirzes un sekulārā humānisma rašanās rezultātā gandrīz ik dienu var lasīt par mēģinājumiem iznīcināt krustus pie sabiedriskām ēkām u.c. līdzīgus gadījumus.
1989. gada augustā reliģisko ziņu dienests informēja, ka kāds federālais tiesnesis ir pavēlējis novākt latīņu krustu, kas atradies Sentklaudaspilsētas ūdenstirņa galā, tā iemesla dēļ, ka tas ir kristietības simbōls.
Avots: Ērvins Dž. Kolbs „Kā atbildēt jūdaismam”.  

Atslegas vārdi: sabiedrība61, žīdi9

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 29. sep 2012. 23:04

Grāmatā "Mein Kampf" fīrers pamato savu nepatiku pret židiem. Un vispār grāmata  atklāj arī valsts pārvaldes sistēmas kļūdas, kā piemēram "parlaments"

Mūsu zemē židaisms jūtāms laikrakstā "Diena", ja nebūtu firera es nezinātu kā viņus atšķirt :)

Autorizācija

Ienākt