atkal un joprojām

17. sep 2012. 19:56

atkal un joprojām, sēžu un gaidu, kad pienāks mans laiks. vai tas ir kas naivs? vai varbūt, ka iespējams grēks?

Šāds domu grauds visu dienu griežas pa prātu. nez kāpēc šodien īpaši asi izjūtu pārējo negatīvismu, viņi ir mainījušies, vai arī, varbūt es? arvien biežāk runāšanas vietā paklusēju, lai izvairītos no konflikta, jo manas teorijas un domas arvien biežāk un biežāk izraisa vētru citos. un atkal-mani uzskati ir mainījušies vai viņi?

Atslegas vārdi: atkal un joprojām0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 17. sep 2012. 20:26

Ak, nepietiek man jau ar mazumiņu. Vienmēr visu vai neko! Šodien stiepjos pāri sev, lai nokrāsotu visu pasauli brīnišķās skaņās! Gribas, lai daudz, daudz, daudz zaļas gaismas iekrāsojas debesīs un sirdīs. Zinu, ka ar varu jau nevienam acis neatvērsi, ali to saskatītu. Tāpat nevienam neliksi kaulu zāģētāju vietā saklausīt tauriņu dejas, bet gribas novēlēt to skaisto lidošanas sajūtu. Ar visu savu Mošķja varu dejoju pār pasauli, aiz sevis atstājot saziedēt māllēpes, maijpuķītes, lilijas, jasmīnus, vijolītes, vizbulītes.. aij, es gribu visu, visu!!! Visu ziedos! Katru savā vietā un sajūtā, sareibusi dejojot visam tam cauri ar violetiem, baltiem, dzelteniem smaidiem. Man vajag tik maz un tik daudz vienlaikus! ^_^

Kristiāna Z. 17. sep 2012. 20:22

Šodien drūmas, rīt priecīgas.

Dzēsts profils 17. sep 2012. 20:20

Tev gan drūmas domas

Kristiāna Z. 17. sep 2012. 20:15

Romi, nebija domāts runāt tā, lai citi saprastu. Rakstu vienkārši sev, savas domas, un būtība tekstam ir "kas ir mainījušies, cilvēki vai es?", bet paldies par viedokli.

Kristiāna Z. 17. sep 2012. 20:12

vnk Solvita. Atkarīgs no Tava samaitātības līmeņa. :D Bet nu, vispār no šortiem striķis. :)

vnk S. 17. sep 2012. 20:11

....skatos...nesaprotu...kas tur izlīdis no bruncīšiem....

Dzēsts profils 17. sep 2012. 20:10

Slikti jau nav, bet svešiem nepazīstamiem cilvēkiem ir grūtāk izprast otru ieejot metaforās. Ar labiem draugiem ir savādāk. Labs draugs var pateikt: "Oj, ZB viss" un tev ir skaidrs, ka viņam atkal ir depresija par zaudētu mīlu, darbu un mīļoto jūrascūciņu, Bet ja tā pasaki piemēram Tu, tad rodas pretjautājumi, kas īsti Tev ZB ir? Tur tas neskumums ar metaforām un svešiem cilvēkiem... :)

Autorizācija

Ienākt