pārdomas par pienākumu..........

30. mai 2012. 14:51


            Laulības nodevas.....Sekss aiz pienākuma.....Vīra pienākums......Sievas pienākums..... Kā tik netiek  formulēts šis svētais darbiņš, kurš it kā būtu jāveic PIENĀKUMA pēc..... Bet kurš tad to ir uzlicis par pienākumu? Paši vien esam pie vainas ar savu JĀ un LĪDZ NĀVE MŪS ŠKIRS......... Un tad nu stāstām draudzenēm, ko visu tik neizdomājam (kādu zupu rīt vārīt, kurā dobē redīsus, kurā dilles sēt) kamēr tas NEJĒGA MORKĀJĀS...... Bet drīz vien iestājas tā saucamā RUTĪNA, kad viss notiek AUTOMĀTISKI, kā baušļos rakstīts TEV NEBŪS IEKĀROT..........Līdz nemanot pienāk brīdis, kad jau jādzied: "Pēdējie tie goda vārti, "...... Pavadītāji uzmet trīs saujas un nodomā : "Cik godīga sieviete bijusi...Cieta, bet  pielaulāto draugu neizmainīja".........

         Un rezumējumā jāsaka : UZVARĒTĀJU NAV..........

         No Zelta Zivtiņas bloga ietekmējos.....

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Elitá K. 30. mai 2012. 17:03

par taam aarzemeem-tur sen pierasta lieta,ka viiri daavina sievaam sava izmeera vibratoru,gadiijumaa,ja komandeejums viiram,bet sievai vnk gribaas.Ja gribaas citu viirieti...tas jau sliktaak(vajag daudz energijas,praata,speejas..lai viirs TO nemaniitu,vismaz neciestu),BET,ja viirs grib,nekad nedriikst atteikt-pienaakums! tik vien taa darba...!))))

Elitá K. 30. mai 2012. 16:42

Viirs+Sieva=viena komanda.  

Dzēsts profils 30. mai 2012. 16:13

Tajā pat rindā var likt tik populāro saukli- attiecības ir smags darbs.... nav pat ienaidnieki vajadzīgi- pietiek ar šito vien, lai nokautu jebkādu vēlmi  ko darīt kopā..
Mēs esam kopā ar cilvēkiem, ar kuriem mums ir labi, komfortabli, visās jomās... Un , ja - nav nemaz tik labi, bet tomēr- esam kopā , tad - tā ir paša/-as izvēle ar kādu pamatojumu.. Bet taisnība ir priekšpēdējā rindiņā- uzvarētaju tad nav.

Aivars K. 30. mai 2012. 15:56

ļoti svētīgs blogs.. patīkami, ja sievietes pašas apšauba jēgu tādai ***pienākuma'*** būšanai.. īpaši  trāpīgs šajā blogā pēdējais teikums
Un rezumējumā jāsaka : UZVARĒTĀJU NAV..........
šajā gadījumā ir tikai ***zaudētāji***.. abi.. gan tas, kurš *morkājās*..gan tā, kura sastāda plānus rītdienai saimniecības darbiem..))

Dzēsts profils 30. mai 2012. 15:06

nu skumji... man gan tā nepatīk...

Dzēsts profils 30. mai 2012. 14:52

jā pareizi un uzvarētāju nav

Autorizācija

Ienākt