....runajot te par zivim un ar ziviim..protam nevienam tas nav parsteigums ka zelta zzivs prot runaat..man sakarojas cepta zivs....varbuut ir kadam padomaa kada laba receptite..kaa visgarshigak pagatavot zivi....cepeshkrasnii :)
Atslegas vārdi: vakarinjas0
Ewa S. 5. mai 2012. 12:22godiigi..sheit nebija zemteksta..vienkarshi gribeeju uzzinat kaadu jaunu recepti...citreiz nevajag rakt tik dzilji..iespejams...bet jaaa..zivs izdevas laba..sen apaeesta..un jau sen aizmirsta...zheel ka te cilveeki tik ljoti visu uztver saasinaati un personiigi.....shis miljie ir tikai nets....nekaa personiiga...no manas puses..nekaa personiiga
Dzēsts profils
4. mai 2012. 18:21...nu kā tad ar to zivs recepti???
uz V. 4. mai 2012. 17:10Ļoti interesanti zvērkāvi ;), ja tev pie "sievietēm" viss štimmētu?, tevis te nebūtu! Bet nu, paturpini savu naida izvirdumu...
Dzēsts profils
4. mai 2012. 17:02Brilles ir Tev vajadzīgas ērgli ar aplaistām kājām... Manis te nebija no vakardienas 19tiem un atnācu tikai tagad, bet pūkaini piesauci visu laiku, laikam skumsti, bet piedod nāksies vilties man perveri tipiņi kā Tu neinteresē, man sievietes tuvākas un arī panākumi pie tām labi. Nav kā Tev vienam jādzer un kašķis te jāmeklē...
uz V. 4. mai 2012. 16:55Uzliec brilles zvērkāvi! ja slinkums pasekot norises secìbai?! Tev ka tik iemeslu iedod lai murmuli patēlotu! Kas vēl ir aizķēries tavos apcirkņos? Lai savu dvēselīti apmierinātu?...
Dzēsts profils
4. mai 2012. 16:32Zinies ir nācies dzīvē satikt cilvēkus kuri dzērumā kļūst jocīgi, bet šitik slimu fruktu vēl nē Pats ar sevi plosās un beigās citiem vainu uzliek...
uz V. 4. mai 2012. 10:42Labs gan vakar bija tas B&G "cabernet sauvignon" -O'doc. Atver visas zemapziņas apcirkņus, var pat teikt, iztīra tās. Tas ko pie skaidras apziņas neatļautos paķerties uz netīrām spēlītēm. Parastu kulināriju pataisot par sadales lodziņu. Nu bet ceru, ka arī zz atzīst savu vainu ķoķitējot slēktajā blogā?.. ..Tākā abi vainīgi un no manas puses ATVAINOJOS.
Dzēsts profils
4. mai 2012. 01:48Tas atkarīgs,kādu zivi Tu gribi cept! Vislabāk izvārīt zuti sāls ūdeni,vienkārši,ērti un garšīgi,pat pirkstus laizīsi...
Dzēsts profils
4. mai 2012. 00:16eju.
Ewa S. 4. mai 2012. 00:14to var pamaniit...varbuut ej atputies :))
Dzēsts profils
4. mai 2012. 00:09laikam pietiks,es piekusu.
Ewa S. 4. mai 2012. 00:02vasabi nav gluzhi sviests milit...bet gan piedeva...zalja..stipra..un to nav jagatavo..to vienkarshi noperk gatavu :))
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:58a vasabi sviestu.
Ewa S. 3. mai 2012. 23:56es protu pagatavot ljoooti gardus sushi..mani draugi saka..tie esot pashi labaakie
a
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:52man sap veders ,laikam pietiks
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:51susi
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:51ewa tu maki sosi uztaisit
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:49Piededzināji zivju pirkstiņus un ieslēdzās signalizācija, jeej, man patīk, ka zvana apsardze un man jaataisnojas, ka es nemāku cept!
Ewa S. 3. mai 2012. 23:45man negarsho zivju kotletess..bet iespejams ja tu pagatavotu..hmmm
Dzēsts profils
3. mai 2012. 23:42Pagatavošana:
Bļodā liec malto gaļu, ķiploku, kaltētus tomātus, sāli un piparus, rīvmaizi un saldu krējumu. Visu kārtīgi samīci, lai viegli veidojas kotletes. No masas izveido 8 nelielas kotletes.
Sagatavo mērci. Bļodā liec majonēzi un mārrutkus. Pipargurķus sagriez garenās, vidēji biezās strēmelēs un iemaisi mērcē. Pievieno piparus un pagaršo, vai nepieciešams vēl sāls un pipari.
Pannā sakarsē eļļu un, kad tā karsta, liec cepties kotletes. Cep uz vidēji lielas liesmas, līdz apakša kļuvusi brūna. Tad apgriez otrādi un apcep arī no otras puses, līdz ir brūna.
Ņem nost no pannas, nosusini uz papīra salvetes un pasniedz ar mērci un, piemēram, tvaicētiem kartupeļiem vai ziedkāpostiem.