Kafija – kurš gan nepazīst šo aromātisko, uzmundrinošo un garšīgi-rūgteno dzērienu, kam piemīt spēja mazināt noguruma sajūtu un stimulēt smadzeņu darbību saspringta darba laikā? Tradicionāli šis mums visiem labi zināmais, burvīgais dzēriens tiek gatavots no grauzdētām kafijas pupiņām. Taču, lai pagatavotu kafiju, nav obligāti nepieciešams pupiņas grauzdēt, jo arī no svaigām, vēl zaļām, termiski neapstrādātām pupiņām var pagatavot veselīgu un gardu kafiju. Tālāk varat izlasīt par zaļās kafijas veselīgajām īpašībām un pagatavošanu, kā arī uzzināt vērtīgu informāciju par kafijas koka audzēšanu savā mājoklī:
Atslegas vārdi: tievēšana0, diēta3, enerģija3, zaļā kafija0, veselīa0
Dzēsts profils
30. apr 2012. 10:13Vai mans naudas koks uz palodzes janomaina pret kafijas koku?
Li L. 30. apr 2012. 09:18....neizkāpjot no gultas...pastiep roku un salas kafiju pupiņas....iemet mutē un vis notiek