Laikam amigos ir vienīgais portāls,kur sievietes nedalās pieredzē ar savām kulinārijas prasmēm,receptēm vienvārdu sakot ...našķiem.
Interesanti gan...kāpēc? -būtu tak visai interesanti šo to jaunu uzzināt...kādu jaunu salātiņu recepti ar tām pašām pupiņām ...un ne tikai(Aivar )
Draugos tik daudz visa kā interesanta,garda un jau izmēģināts...
Pie mums tikai sekss da sekss,dzejolišī,citātiņi,muzička un kurš kuru...tā pamatīgāk "APLIKS" no galvas līdz kājām...
Atslegas vārdi: ikdiena.0
Nauris N. 1. dec 2011. 18:39Nu nē , receptes tik apetīti uzdzen , labāk viss pārējais ..., bez receptītēm / kulinārām / , pārējās atļautas ....
Aivars K. 1. dec 2011. 15:35ja vēl man tai tējiņā kādu pulverīti [purgenum] neiebērs..p
Aivars K. 1. dec 2011. 15:34kinoteātrī nē.. tur var dabūt *svinu* ribās..))..ppp
Dilaila L. 1. dec 2011. 15:33Nu re tad jau Aivar klizmu nevajadzēs, uzvāri tikai tādu vājāku to kumelīšu tējiņu!
Aleksandrs V. 1. dec 2011. 15:29Tikai kinoteātrī neēd un papīrīti nečaukstini.....
Aivars K. 1. dec 2011. 15:29es šokolādītes ēdot, piedzeru klāt kumelīšu tējiņu..))
Moon M. 1. dec 2011. 15:28Ēdot šokolādi ,izbārsti pa grīdu graudus,lai redz...cik lēti būsi uzturams uz priekšdienām...galvenais -neaizmirsti par ūdeni.
Aivars K. 1. dec 2011. 15:22es šodien sapirkšu daudz šokolādītes un ***viens pats*** ēdīšu.. papīrus skaļi čaukstinādams filmas laikā.. vot kā es izdarīšu!..p
Moon M. 1. dec 2011. 15:21ceri vien...
Aivars K. 1. dec 2011. 15:19es tā ceru..p bet ej nu sazini, ..))
Moon M. 1. dec 2011. 15:16Aivar ,labi ka vēl ūdens spainīti pasniegs,varbūt izbēgsi no klizmu procedūras
Dilaila L. 1. dec 2011. 15:15Man pat kauns palika, es veģetāriete un nepazīstu tādus kailgraudu miežus!!!
Dzēsts profils
1. dec 2011. 15:09Varbūt noder...
Auzu piens
Sastāvdaļas
100 g auzu milti
250 g vārīts atdzesēts ūdens
vaniļas cukurs
medus
Pagatavošana:
Samaļ kailgraudu auzas vai ņem gatavus auzu miltus ½ glāzi, tos aplej ar 1 glāzi vārīta atdzesēta ūdens un 4 stundas ļauj uzbriest ik pa laikam apmaisot. Izkāš caur ļoti smalku sietu un lieto ar garšvielām vai bez. Var saldināt ar medu.
Dzēsts profils
1. dec 2011. 15:06Piebilde par tiem graudiem. Tiek izmantoti kailgraudu mieži. Nu tie, kas bez plēksnēm. Tādi ir. ja-ja.
Aivars K. 1. dec 2011. 14:52man jau laikam auzas pabērs priekšā..un ūdens spainīti blakus noliks..))..))..))
Dilaila L. 1. dec 2011. 14:43Man jautājums..................a kādi graudi nepieciešami tiem salātiem, ir taču kviešu rudzu utt.?
Dārzniece K. 1. dec 2011. 14:38Neglāba Tevi šoreiz Svētā Marija.......Karbonādīšu un kotletīšu vietā knābāsi uzbriedinātus graudus ar čilli pipariem....Bet marmelādītes un zefīriņus aizstāsim ar vīnogu un vistas gaļas maisījumu...Tā mēs turpmāk ēdīsim.... Varbūt tik daudz te nekulstīsi mēli......
Aivars K. 1. dec 2011. 14:20ak svētā. marija.. ka tik mana sieva neizlasa.. tad dabūšu graudus knābāt vēl..))
Frēzija v. 1. dec 2011. 14:02... Tev taisnība, pēc receptēm es ieskatos citās lapās.
uz V. 1. dec 2011. 13:40...vienkārši kā tikko pieliku savu punci ar ko līdzīgu desertā, tāpēc jau tik tēlaini nejauši paspruka, bet nu tā kā labot uzrakstīto mans ir pa slinku, atdevu komentā kā nu sanāca....