Pamēģiniet...
Ņem kārtaino mīklu un plānā kārtiņā izspiež groziņu iekšpusē .Pēc tam sapilda ar :biezpiena,cukura,olas un melno plūmju maisījumu .Liek cepties pie 180* 15-20min.
Visu lieku kopā uz "acs" un pēc garšas.Arī kārtaino mīklu-pērku...
Melnās plūmes izmērcē karstā ūdenī un sasmalcina pirms pievienošanas biezpienam.
Mums ļoti,ļoti,ļoti garšo...
Atslegas vārdi: gardumiņš.0
Moon M. 27. okt 2011. 20:48......galvenais,ka vienkārša...........
Ledija J. 27. okt 2011. 20:07paldies vaverit,laba recepte,nam,nam,noteikti izmeginasu,paldies par labu padomu
Moon M. 27. okt 2011. 19:36...nenožēlosi...
alberts d. 27. okt 2011. 18:12
paldies Martiņ,nu sūdu rallā piecelšos 05.00 un izmēģināšu,nu kas tur pusstunda,bet izklausās jau ņammīgi...
Moon M. 27. okt 2011. 15:37......arī taisnība,bet nu visu tak nepiepirksi...........
Dzēsts profils
27. okt 2011. 15:35Kādēļ pirkt izejvielas un strādāt pašai,ja tagad lielveikalos ir viss gatavs,bez darba?!!!
Moon M. 27. okt 2011. 11:19Nu redz......tāda garša ir tikai melnajām plūmēm....,bet par to gaļu-ja kaut kur uztrāpīsi kādu kumosiņu....izvelc no zobiem ārā..............
Ruta R. 27. okt 2011. 10:39Jā, mm, tās plūmes? Viņās vītinātas gaļas nav? Varbūt plūmju vietā kaut ko citu?
Moon M. 27. okt 2011. 10:04Iesaku pamēģināt,groziņš ar pildījumu nav no sausajiem,viss it kā savstarpēji salējies....................mmm.............
Dzēsts profils
27. okt 2011. 10:02Garšīgi izklausās. Melnās plūmes piedod savu neatkārtojamo garšu. Plūmes es lieku arī pie gaļas ēdieniem..
Moon M. 27. okt 2011. 09:51..nu tad-lai veicas...............
Kaspars I. 27. okt 2011. 09:50Jā, šodien varētu kādu paņemt uz izbrīnu...
Moon M. 27. okt 2011. 09:50Lieta tāda,ka es tās neskaitu :- ja sakārojās ,tad sakārojās...
Dzēsts profils
27. okt 2011. 09:43Un cik tur kaloriju?
Moon M. 27. okt 2011. 09:42I.K;-tas ir vakara cepiens-priekš rīta..............
Moon M. 27. okt 2011. 09:41Kārtainā mīkla priekš manis arī par sarežģītu,tāpēc vislabāk to pērku.To gardumu piedod-melnās plūmes....
Ilmars k. 27. okt 2011. 09:40Jā, un norīta pirms došanās uz darbu -vienīgā pareizā nodarbe...
Ilze B. 27. okt 2011. 09:40Izklausās gardi!
Kārainā mīkla priekš manis ir par sarežģītu!...........Nu ja pašai pagatavot.