Uzspiež prokrievisko viedokli (tagad "augļi")

3. okt 2011. 20:32

    Izskatās, ka Latvijas televīzijā krievu laiki nav beigušies. TV pirmajā kanālā katru otrdienu uzstājas nekaunīgs krievu interešu aizstāvis Kārlis Streips savā «Skats no malas».
       Streips uzspiež savu prokrievisko viedokli, jo līdzīgu raidījumu, kur būtu dzirdami arī citi viedokļi, Latvijas televīzijā nav; notiek pieradināšana pie latviešu nācijai kaitīgas propagandas.
       Ko īsti Streips uzaicina šajā «Skatā no malas»? Vienas un tās pašas sejas, kas runā to pašu, ko viņš, lai tik norisētu sekmīgi tautas hipnotizēšana. Pēdējā laikā jau vēmiens nāk, redzot šai raidījumā vecās, pazīstamās, mietpilsoniskās sejas, un visi vienā rīklē Streipa vadībā propagandēja savu subjektīvo viedokli, gan ka jāpieņem latviešiem neizdevīgais naturalizācijas likums 1998. gadā, pēc tam tie paši uzspieda viedokli, ka latviešiem jāpadodas valsts valodas likumā 1999. gadā. Tagad jau viņi gatavo kārtējo nekaunību, uzspiežot latviešu tautai, lai tā piekrīt, ka nepilsoņi (civilokupanti) varētu vēlēt pašvaldības.
       Nesen Streips paziņoja, ka tās ir muļķības, ja kāds domā, ka daļa nepilsoņu varētu repatriēties no Latvijas. «Nekur viņi nebrauks!» kliedza Streips. Kā tāds var tik ilgi uzkundzēties un čakarēt smadzenes latviešiem par nodokļu maksātāju naudu? Kādēļ televīzijā un radio ar varu tiek uzspiests šis tips? Nost ar to Streipu Latvijas masu saziņas līdzekļos! Latvieši panes rūgto dzīves ikdienu tikai ar cerību, ka civilokupanti agri vai vēlu aizvāksies. To paredzējis arī gaišreģis Finks, bet, lūk, viens, it kā pediņš, televīzijā katru otrdienu smejas par mums visiem.

Arvīds Krūms
2000.g.
Avots: http://home.parks.lv/latvietis/25_53julijs/lapa7.htm

Atslegas vārdi: Streips0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

edgars E. 4. okt 2011. 17:04

No Latvijas brauc prom tikai tāpēc, ka valdība taisa sūdus. Jābūt citam redzējienam uz dzīvi.Ja kā klēpsunīši pakļausimies eiropai, tad aizbrauks arī vel tie pārējie latvieši.

Kaspars B. 4. okt 2011. 12:51

Edgar. Latvijā okupantiem tiek piešķirta pilsonība. Tas ir noziegums.
Romi. Redzējis vai nav redzējis, skaties ko viņš dara.
Savsem kuku.  Gan civīl gam militār...  Viņi jau veido kopš 40-iem
Edij. Ja šeit nebūtu okupantu - latviešiem nebūtu jābrauc prom. (tas īsumā, bet par šo tēmu var ...)

edgars E. 4. okt 2011. 08:31

Kad tu vienreiz izbeigsi kurināt naidu starp Latvijā dzīvojošiem pilsoņiem???

Dzēsts profils 4. okt 2011. 00:44

Nu gan tas Arvīds Krūms muld,Streips ir no Rietumiem un tādus krievu laikus nemaz nav redzējis...

savsem k. 3. okt 2011. 23:50

Civilokupanti mums rīt vai parīt  valdibu veidos - bet Tu par Streipa vāvuļošanu uztrucies ..

Dzēsts profils 3. okt 2011. 21:47

Citēju: "Latvieši panes rūgto dzīves ikdienu tikai ar cerību, ka civilokupanti agri vai vēlu aizvāksies."
Visi (gandrīz visi) te ēdam vienu - melno maizi, baltmaizes tīkotāji paši jau šo zemi atstājuši. Un pārpalikušos gribi sarīdīt savā starpā... zemiski!!!

Gunars s. 3. okt 2011. 20:50

    Nezinu, jo neskatos šo lakstīgalu bet pārmērīgi pareizs viņš kļuvis.Labāk pamācīt kā var izdzīvot ar 100,latiem mēnesī,kā samaksat par ārtēšanās līdzekļiem ja vienreiz samaksāsi otrai reizei nepietiks! LTV 1 programma var  pamācīt !  

Marika k. 3. okt 2011. 20:48

Es neskatiijos to raidiijumu! Paskatos -Bez cenzuri-pa tv 5

Autorizācija

Ienākt