Dienas epizōde

24. sep 2011. 11:30

Vakar, pēcpusdienā bija „jānosit laiks” (vesela stunda) kādā Rīgas nostūrī.  Tā kā vienkārši sēdēt automašīnā manne visai tīk, tad nolēmu nedaudz paklaiņot, un, kas zin – varbūt nobildēt ko interesantu. Tā nu klīdu pa pierīgas ieliņām, daudzdzīvokļu namu pagalmiem, ik pa laikam nospiedu fotoaparata pogu, līdz...  mani pamanīja kāda, apmēram 3- gadīga meitenīte, kas pastaigājās kopā ar, acīmredot māmiņu. Vai varbūt auklīti, bet tas nav svarīgi. Meitēns nāca man klāt, rādija savu „ ražu” un teica „ a ja kaštani sobiraju” . Es pasmaidīju,  padomāju – cik maz gan tādam bērnelim vajag pilnai laimei. Devos tālāk. ...... No aizmugures atskanēja balss  -  „ Nu čo ti na ņevo smotriš. On ķebja ņe ponjal. On inostraņec” . ...

Izrādās, ka mēs – latvieši, Latvijā esam kļuvuši par „ inostranciem” .  Pa kuŗu laiku? Vai pa to pašu, kamēr vienaldzīgi vērojām kā tas notiek?

Atslegas vārdi: okupanti40

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 24. sep 2011. 13:44

Vai tad kādam uz pieres ir rakstīts- kādai tautībai sevi pieskaita? Ja Tu neatbildēji bērnam ne latviski, ne krieviski, ne citā valodā- varēja rasties iespaids, ka nesaproti sacīto, un pirmais, kas nāk prātā tādā gadījumā- cilvēks ir ārzemnieks.Bez tās dziļās domas, ko  tajā - vienkāršajā situācijā ieliki Tu..

Vasilijs P. 24. sep 2011. 11:32

Piemineta-Latvija Tiesa Konflikta Zona...

Autorizācija

Ienākt