Mans balsojums

19. sep 2011. 13:31

Nupat ir stundiņa brīva laika, tādēl uzrakstīšu sīkāk par savu balsojumu 11 saeimas vēlēšanās.
Jāsāk jau laikam ar to, ka balsot par kādu no sarakstiem negribēju. Nebija neviena, kas nebūtu bez būtiskiem trūkumiem. Neviena. Es nedomāju sīkus, nebūtiskus nieciņus. Es domāju par pašu pamatu. Neviens no vēlēšanu sarakstiem nepiedāvāja pietiekoši stingru iestāšananos par latviešu tautas interesēm. Taču ja kaut kas pieder visiem, tad… nu, gan jau sapratāt. Kopus cūka nebarojas,… izvēle starp komunālo un individuālo mājvietu,  utt, utjp.
Vai tiešām ir tik ļauni, ka nav neviena kas pietiekoši iestātos par latviešu tautas interesēm? Vai gadījumā nav tā, ka jebkuŗš, kas to cenšas, tiek “ laikus” pabīdīts malā? Skatoties gan senākā, gan ne tik senā vēsturē kļūst skaidrs, ka tieši tā arī notiek.
Protestējot pret šo situāciju es nolēmu atgādināt varai par šo negodīgo rīcību, tāpēc vēlēšanu biļetena vietā, aploksnē ieliku Gunāra Astras fotoattēlu.
Balsoju vēlšanu iecirknī, kas atradās Rīgā, tirdzniecības centrā “Spice Home” (cik “latvisks” nosaukums).



Atslegas vārdi: vēlēšanas2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Kaspars B. 20. sep 2011. 23:34

savsem kā jau savsem.
Vai es lielos? Lasi vēlreiz, no sākuma un lēnām.

savsem k. 19. sep 2011. 22:56

Tās taču nav Tavas bildes - tāpēc nav ar ko lielīties ...

Kurzemniece E. 19. sep 2011. 22:08

NU.MALACĪTIS-nozagi NA 1 balsi,pai

Dzēsts profils 19. sep 2011. 16:43

Nu un, gandarīts tagad? Kāpēc visi tie, kam nebija par ko balsot, nevarētu izveidot savu - absolūti idealo partiju, kas zina ko un kā darīt
Rezultāts adekvāts - nevajag tev, paņems cits

Dzēsts profils 19. sep 2011. 15:11

man kaut kā nomierināja, šorīt televīzijā Kostaņeckas teiktais, lai tā būtu rāvās SC pie varas, nu to ir dabūjis, lai tagad pastrādā un pierāda ka var kaut ko izdarīt.

Dzēsts profils 19. sep 2011. 15:09

Jau teicu ka neredzu jēgas diskutēt ar tukšu cilvēku. Tiesības ir katram savu viedokli izteikt tai skaitā arī man. Tas bija vis ko atbildēšu, jo cienu sevi, savu viedokli un savu valsti.

Dzēsts profils 19. sep 2011. 15:07

Jāni, piekrītu Kasparam, jo nevar šo Cilvēku - G.Astru ielikt vienā aploksnē ne ar vienu no partiju sarakstiem,  bet nepiekrītu, ka nebija neviena, kuru varēja atstāt, izstrīpojot visus citus kandidātus sarakstā, aploksnē kopā ar viņu.

Dzēsts profils 19. sep 2011. 14:55

Tom, es gan par Tavu iestrēgšanu neko neteikšu, laigan man būtu daudz ko teikt. Vienkārši nemēdzu mest vārdus vējā ja saprotu ka pretī stāvošais tos vienalga nespēj uztvert, bet ja būtu izlasījis ko raksta bloga autors un censtos saprast ko rakstīju es, saprastu ka tukša vai bojāta aploksne dod vienīgi procentu pie vēlēšanu apmeklējuma, bet tādējādi samazina procentus visām partijām par kurām kāds ir nobalsojis pareizi. Tādējādi netieši balsojot par uzvarētāju un uzvar tas kuram labāks rezultāts, gluži tāpat kā sktienot sprintu...... Ceru ka beidzot saprati.

Vasilijs P. 19. sep 2011. 14:42

Kada starpiba,kur vini ellu ielej.Galvenais,kad ir LABI.

Dzēsts profils 19. sep 2011. 14:19

Atkal viens netieši nobalsoja par Saskaņas centru.... un sauc sevi par patriotu. APSVEICU ar krievu uzvaru vēlēšanās.

Dzēsts profils 19. sep 2011. 14:11

Ko Tu pļurksti?!!! "Vienotība" ir par latviešu valodu,okupācijas atzīšanu,"Visu Latvijai" neviens neņem pozīcijā,ka ir NACIONĀLISTI !!! Ja "Saskaņas centrs" un Zatlers būs pozīcijā,tad gan var gadīties,ka būs jārunā krieviski!!! Tu neesi Latvijas patriots,Tava balss netika ieskaitīta!!!    

Dzēsts profils 19. sep 2011. 13:50

Uzrakstīju garu pārdomu pilnu komentāru, bet izdzēsu...piebildīšu tik to, ka labi vien ir , ka viņš neredz visu šo farsu, un neredz mans vectēvs, kas katru dienu ar milzu pacietību grozot uztvērēja pogu pa radio klausījās Amerikas balsi no Vašingtonas, jo uztvert, to bija ārkārtīgi grūti dēļ dažādiem  mākslīgi radītiem bloķētājiem, vēl tagad ausīs skan... Šī ir Amerikas balss no Vašingtonas, un nerdz mans onkulis leģionārs Jānis Kalniņš, kas krita 18 gadu vecumā Kurzemes katlā par Latviju 18 gadu vecumā un neredz citi gulagos un Sibīrijā nomocītie latvieši. Tik viens jautājum - Kā vārdā?!? Protams viss mainās, notiek kkāda attīstība, diskutabls jautājums vai uz augšu, vai uz leju, BET laikam aizmirsts ir pats galvenais GODS KALPOT LATVIJAI! Nu tā kkā es domāju...

Valdis V. 19. sep 2011. 13:35

viņa vārdā jau bulvāri nosauca, tepat, blakus Dudajeva ielai...un kas?   kāds vispār zin, kāpēc? košļenes, rubuļi un plika naba...parādi ar pirkstu, kaut vienu, kam kas vairāk par to interesē. bauro kā ar izdegušu lampiņu tumsā, jopiķ. skumīgi, jā, bet tā ir.

Autorizācija

Ienākt