Vēlēšanu rezultāts

4. aug 2011. 19:00

Vēlēšanu  rezultāts

Kādās vēlēšanās Jānis un Pēteris balsoja par partiju A, Juŗis par partiju B, bet Annas tante ar draudzeni par partiju C. Nu, to kurā tās smukais vīriņš ar glīto frizūru. Tātad, ievēlētas tika partijas A, B un C. Rezultāts nevienu neapmierināja.
Nākošajās vēlēšanās vajagot ko mainīt.  Un  lūk – Jānis un Juŗis balsoja par partiju C, Pēteris par B, Bet par A balsoja Annas tante ar draudzeni, jo viņi solīja pielikt pie pensijas. Tātad ievēlētas tika partijas A, B un C.  Hm, Balsojām par citiem, bet ievēlējām tos pašus. Vai rezultāts kādu apmierināja. Izņemot ievēlētos un tos kam tie klausa…
Nu nākošreiz jau šitā neies, spriež vēlētāji. Šoreiz gan par citiem. Un ko domā? No partijām A un B izstājas daļa tās darbinieku (apzināti lietoju šādu apzīmējumu) un nodibina partiju D, bet partijas A un B apvienojas, jo vienotībā būšot spēks.
Ar nepacietību gaidam vēlēšanas. Kāds rezultāts?  Partijas A/B, C un D. Bet kuŗ cerētais rezultāts?
Te nu ir vietā kāda sen dzirdēta atziņa – maini vai nemaini orķestrantus vietām, no tā skaņējums neuzlabojas…
Jādibina jaun aprtija?   Ar pilnīgi jauniem cilvēkiem? Taču tiklīdz tā vēlēsies izstumt līdzšinējos, tā gan /“ne”atkarīgā/  prese gan tāds pašas drošības iestādes apvainos šos censoņus radikālismā, valsts tēla graušanā, antīsemītismā, u.c. grēkos, biedēs vēlētāju ar šausmām, kas tos sagaida, ja uzdrošināsies balsot par tiem utt.  Un vēlētājs tic. Lūk ka sir pats dīvainākais.  Vēlētājs tic tam, kas to simtām reižu ir krāpis…. Vēlreiz - Vēlētājs tic tam, kas to simtām reižu ir krāpis….
Ko darīt? Pirmkārt pārstāt viņiem ticēt. Tad padoms radīsies pats no sevis…

Atslegas vārdi: vēlēšanas2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt