Viedoklis

2. aug 2011. 19:47

    Nevaru piekrist P. Zvirbuļa maldiem par akmeņiem («LL» numur 18), jo šiem «akmeņiem», kas nes un uzspiež citiem kaut kādu ideoloģiju un dzīves nekārtību, ir prāts un izvēles brīvība, un tādēļ tiem par savu rīcību ir jānes pilna atbildība. Šos «akmeņus» pareizāk būtu saukt pat tarāna baļķiem, ar kuriem sadragā citu cilvēku un tautu fiziskos un garīgos cietokšņus. Lielākais no šiem tarāna baļķiem tauta, kas pati citus saukā par čurkām.
       Ir pareizi, ka jebkura ideoloģija ir cilvēku radīts līdzeklis varas iegūšanai un noturēšanai. Tad kādēļ nepateikt skaidri, ka žīds Mordohajs, ar iesauku Markss, vārdā Karls, radīja ļaunprātīgo komunistisko ideoloģiju, lai varētu valdīt pār citām tautām (sk. «LL», numur 7. «Ģeniālais ļaundaris»), un ka viņi arī ir šo «akmeņu» sviedēji. Ļaunuma ģēnijs Markss savos pētījumos nebija iekļāvis pašu vērtīgāko – cilvēka prātu un intelektuālā darba mantas. Tāpēc mums nebija un nav likumkodeksa, kas aizsargātu intelektuālā darba vērtības, tāpēc komunistiskajā iekārtā dzīvokļus cilvēkiem plānoja kā darba lopiem pēc Francijas žīda Korbuzjē noteiktā standartcilvēka fiziskajiem izmēriem, nemaz neievērojot cilvēka intelektuālās vajadzības.
       Markss ar savu domu un gultasbiedru Engelsu savā «ģeniālajā atklājumā», ka cilvēces attīstības gaitā, mainoties ražošanas spēkiem un ražošanas attiecībām, jāmainās arī saražotā produkta sadalīšanas veidam, nesaprata pašu galveno, ka mainīsies pats dalāmais produkts. Varbūt tie, kas uzskata, ka šis ļaunuma ģēnijs bija ar enciklopēdiskām zināšanām, apgalvos, ka Markss nezināja, kas ir rakstīts «Bībelē» par mantām mūžīgām, ko kodes un rūsa nesagrauž? Varbūt kāds apgalvos, ka Markss, izlasījis «Dievišķo komēdiju» bija tik stulbs, ka nesaprata, par kādas mantas dalīšanu, ko sadalot visi kļūst bagātāki, runā Dante?
       Ne latviešu strēlnieki Staļinu sauca par Lāčplēsi, ne arī krievu zemnieki viņu sauca par Pugačovu, bet gan žīdi sauca par Kobu – mūsu ēras sākumā notikušās otrās žīdu sacelšanās vadoņa Simona ben Kohba vārdā. Izraēlas atbrīvotāji – romiešu leģionāri šo dumpinieku vadoni gan sauca par Kozba – melu dēls.
       Ar Marksa ideju apstulbotais cilvēkēdājs Staļins uzskatīja, ka kibernētika komunistiskajai iekārtai nav vajadzīga, jo, lūk, Markss neko nav teicis par informācijas uzkrāšanu, apstrādi un sadalīšanu. Varbūt Markss nezināja, ka informāciju var uzkrāt arī grāmatās? Par tūkstošgades cilvēku atzītais (kas viņu ir atzinis?), lielākais cilvēku iznīcināšanas stratēģis – Markss un komunisti kļūdījās, solīdami, ka jaunajā sabiedriskajā iekārtā būs materiālo mantu pārpilnība uz zemes. Tās būs mantas, ko kodes un rūsa nesagrauž, kas pārpludinās zemi un izveidos jaunas attiecības starp cilvēkiem un valstīm. Kopš piecdesmitiem gadiem, sākoties kibernētikas attīstībai, cilvēce jau ir uz jauna attīstības ceļa.
       Lai gan Latvijā atteicās no komunistu idejām un sistēmas, neviens no atmodas laika runātgribētājiem nav analizējis un kritizējis marksisma – ļeņinisma teoriju, tikai papļāpājuši par izpildītājiem vai izpildījuma dažādām tehniskām kļūdām. Nav vērts runāt par tādiem kā Rubiks, viņi tā arī nomirs, no komunisma ļaunajiem murgiem nepamodušies, bet ir jautājums, par ko tagad saņem pensiju tie filozofijas doktori, pusdoktori un tādi muldoņas kā Vulfsons, kas visu mūžu sēja šo ļaunuma mācību latviešu studentu galvās, un prasīja ne tikai zināšanas, bet pārliecību, ka Marksa – Ļeņina ļaunprātīgie murgi ir vienīgā absolūtā patiesība? Par ko viņi saņem pensiju: par ļaunprātību vai par stulbumu? Kādreiz pensiju likums noteica, ka pensija pienākas tikai par sabiedrībai derīga darba veikšanu. Tad pensija viņiem pienākas no tās sabiedrības, kam viņi ir kalpojuši – no pazudušajiem kompartijas līdzekļiem vai arī no Izraēlas vai Krievijas. Neaizmirsīsim, ka Latvijas valsts dzima un spēja pastāvēt tikai pēc uzvaras pār ļaunās komunisma sērgas apsēsto ienaidnieku.
       Ir jāsaņem sods visiem, kas mūs ar dzelzs roku dzina uz komunisma paradīzi.

J. Lediņš
Avots: http://home.parks.lv/latvietis/22_50junijs/lapa7.htm

Atslegas vārdi: viedoklis2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Kaspars B. 4. aug 2011. 18:59

Kādus 15, īpaši pretlatviskus esmu izdzēsis. Ar tiem ir pietiekami pilnas avīzes un TV. Izmantošu iespēju vismaz šeit samazināt to īpatsvaru...

savsem k. 2. aug 2011. 23:31

Nu , tev tik ļoti patīk citu viedokļus no saviem blogiem izdzēst - ka savu nerakstīšu ..

Autorizācija

Ienākt