ja kaadam gribas panashkjeeties:)

9. jūn 2011. 18:43

IZEJVIELAS:
Sastāvdaļas astoņām porcijām
Selgas cepumi klasiskie - 2 paciņas (360 grami)
Sviests - 100 grami
Mascarpones siers - 500 grami
Olas – 2 gabalas
Cukurs – 4 ēdamkarotes
Dekorēšanai – saldētas zemenes, banāni, šokolāde, ābols

PAGATAVOŠANA:

Vispirms Selgas cepumus sadrupina traukā (trauka izmērs 2 litri, vēlams, lai trauks ir ar vāciņu) un sajauc ar izkausētu sviestu.
Atsevišķā traukā pagatavo krēmu - sakuļ 3 ēdamkarotes cukura, 2 olas dzeltenumus un Mascarpones sieru.
Atsevišķi sakuļ olas baltumus un 1 ēdamkaroti cukura. Stingrās putās saputotos olas baltumus iecilā krēmā.
Krēmu liek virsū sadrupinātajiem, ar sviestu sajauktajiem Selgas cepumiem. Traukam liek virsū vāku un liek masu ledusskapī, lai tā sacietē (aptuveni 6 h).
Pēc 6 vai vairāk stundām trauku ņem laukā no ledusskapja, masu dala porcijās un dekorē ar banāna šķēlītēm, rīvētas šokolādes skaidiņām, zemenēm un āboliem.

Labu apetiiti:)

Atslegas vārdi: MIL0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 9. jūn 2011. 19:37

Ja pieņemsim, ka intensīvi minot baiku vienkāršs cilvis patērē kādas 450 kcal vienā treniņā, tad pacilājot pasmagas hantelītes un svaru stienīšus iztērē vēl kādas 200 kcal...un trenējas 3x nedēļā, tad kopējā bilance izskatās apmērām tā.....šis aptuveni 1.5 kg smagais gardumiņš velk uz 2 nedeļu iesprindzienu, lai nebūtu jānes mainīt pagājušo nedēļu nopirkto jauno mikrokini...!  



Autorizācija

Ienākt