Kamēr lēti

9. apr 2011. 23:42

Mīļā tauta,kas knapi turās virs ūdens, vai esat manījuši ka lietuviēšu bālēliņi mums iesūtījuši miežu putraimus-800g/0,27Ls.Nopērciet-nenožēlosiet-latvieši taču pazīst Kurzemes un Vidzemes/pienā vārītu/putras,kā arī miežu biezputru.Būsiet lēti paēduši

Atslegas vārdi: miežu putra ar rūgušpienu1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Kurzemniece E. 29. apr 2011. 18:32

Zeissiņ,neēdi plikus-apģērb pirms ēšanas

Dzēsts profils 29. apr 2011. 18:28

Es labāk uzpūšos, bet plikus miežus es neēdīšu, no tādiem miežiem vēl vairāk gribās RĪT UN NORĪT!!

Dzēsts profils 16. apr 2011. 18:29

Vai 5 sant.ir kāda nauda?! 1 kastīte sērkociņi,man dienai neiznāk...

Kurzemniece E. 10. apr 2011. 19:15

mūsu putraimi maksā dārgāk 800g/0,33Ls

Dzēsts profils 10. apr 2011. 12:22

Bedīgi ne tas, ka edisim mieža putru, bet tas, ka mums to ved lietuvieši. Piena produkti arī no turienes. Bet kur mūsu ražotāji?

Dzēsts profils 10. apr 2011. 03:38

Padomju laikos kolhozos bija smagi jāstrādā,bet neko nemaksāja,tad vārīja no miežu putraimiem skābputru,kas bija foršs pastrēbiens...

Dzēsts profils 10. apr 2011. 02:39

Putraimi ir smalkie un rupjie,man smalkie negaršo. Kāpēc neej "sust"?!!!  Tik vēlu veci neatradīsi,jāpaliek gribot!!!  

Frēzija v. 10. apr 2011. 00:16

    .....nebiju domājusi grūbas, zinu kas ir miežu putraimi  

Kurzemniece E. 10. apr 2011. 00:08

nē Frezij,ne jau grubas,bet tādi paši kā mūsējie tikai lētāki

Frēzija v. 10. apr 2011. 00:05

Nav ne vainas, tikai man garšo smalkāka maluma, bet lietuviešiem droši vien rupji, tādus tik putniņiem pabērt  

Kurzemniece E. 9. apr 2011. 23:50

Ivar,gluži manas domās-man kā Kurzemniecei vasarā tas ir pamatēdiens

Dzēsts profils 9. apr 2011. 23:45

Normāla putra un lai to ēst nemaz nevajag krīzi.

Autorizācija

Ienākt