Mīļā tauta,kas knapi turās virs ūdens, vai esat manījuši ka lietuviēšu bālēliņi mums iesūtījuši miežu putraimus-800g/0,27Ls.Nopērciet-nenožēlosiet-latvieši taču pazīst Kurzemes un Vidzemes/pienā vārītu/putras,kā arī miežu biezputru.Būsiet lēti paēduši
Atslegas vārdi: miežu putra ar rūgušpienu1
Kurzemniece E. 29. apr 2011. 18:32Zeissiņ,neēdi plikus-apģērb pirms ēšanas
Dzēsts profils
29. apr 2011. 18:28Es labāk uzpūšos, bet plikus miežus es neēdīšu, no tādiem miežiem vēl vairāk gribās RĪT UN NORĪT!!
Dzēsts profils
16. apr 2011. 18:29Vai 5 sant.ir kāda nauda?! 1 kastīte sērkociņi,man dienai neiznāk...
Kurzemniece E. 10. apr 2011. 19:15mūsu putraimi maksā dārgāk 800g/0,33Ls
Dzēsts profils
10. apr 2011. 12:22Bedīgi ne tas, ka edisim mieža putru, bet tas, ka mums to ved lietuvieši. Piena produkti arī no turienes. Bet kur mūsu ražotāji?
Dzēsts profils
10. apr 2011. 03:38Padomju laikos kolhozos bija smagi jāstrādā,bet neko nemaksāja,tad vārīja no miežu putraimiem skābputru,kas bija foršs pastrēbiens...
Dzēsts profils
10. apr 2011. 02:39Putraimi ir smalkie un rupjie,man smalkie negaršo. Kāpēc neej "sust"?!!! Tik vēlu veci neatradīsi,jāpaliek gribot!!!
Frēzija v. 10. apr 2011. 00:16.....nebiju domājusi grūbas, zinu kas ir miežu putraimi
Kurzemniece E. 10. apr 2011. 00:08nē Frezij,ne jau grubas,bet tādi paši kā mūsējie tikai lētāki
Frēzija v. 10. apr 2011. 00:05Nav ne vainas, tikai man garšo smalkāka maluma, bet lietuviešiem droši vien rupji, tādus tik putniņiem pabērt
Kurzemniece E. 9. apr 2011. 23:50Ivar,gluži manas domās-man kā Kurzemniecei vasarā tas ir pamatēdiens
Dzēsts profils
9. apr 2011. 23:45Normāla putra un lai to ēst nemaz nevajag krīzi.