Kā sasniegt orgasma virsotni vīriešiem?

16. dec 2010. 10:50

1) Pirms orgasma sasniegšanas, uz brīdi var aizturēt vīrieša ejakulāciju, vienas rokas īkšķi novietojot uz dzimumlocekļa galviņas, bet ar otras rokas īkšķi un rādītājpirkstu, kas novietoti ap dzimumlocekļa pamatni, to uz īsu brīdi viegli saspiež. Rezultātā atlaižot dzimumlocekļa pamatni, kurā uz mirkli tikusi aizkavēta asinsrite, vīrietis varētu izjust spēcīgāku orgasmu, taču jāņem vērā, ka ir iespējama arī ejakulācija bez orgasma un otrādi.
2) Ja parasti tieši pirms ejakulācijas tiek paātrināts kustību temps ar spēcīgakiem pieskārieniem, tad šādā brīdī var pielietot maigākus glāstus un izmēģināt kustības palēlināt, tādā veidā paildzinot ejakulācijas brīdi.

3) Vīrietim spēcīgākas sajūtas var sniegt, ja sieviete vairākkārt ritmiski sasprindzina un atbrīvo iegurņa muskuļus brīdī, kad dzimumloceklis ir ievadīts makstī.

4) Pievēršot uzmanību intīmajām ķermeņa zonām, nevajadzētu aizmirst arī par dzimumlocekļa pamatni un sēkliniekiem, kuriem ieteicams veltīt ne mazāk pieskārienu un glāstu, ko var veikt gan ar pirkstiem, visu plaukstu vai lūpām un mēli. Lai pastiprinātu izjūtas, vienlaikus var kairināt arī vietu starp sēkliniekiem un anālo atveri. Anālās atveres viegla masēšana vīrietim var radīt spēcīgāku orgasmu.

Atslegas vārdi: Tikai pieaugušajiem.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Aivars K. 16. dec 2010. 13:40

tu re, kādi  labi padomi.. brīnos, kā esmu nodzīvojis pus mūža, šitādu rakstu neizlasījis..ppp

Vasilijs P. 16. dec 2010. 11:32

Es Vinas kaisligi Milu!Iznemot parejas...

Autorizācija

Ienākt