Attieksme pret veciem cilvekiem.

16. nov 2010. 18:18

Sodien braucot autobusa nepatīkams notikums,pie pieturas pienāk veca tante ar spieķīti,nepaspēj autobusā iekāpt,šoferis bļauj,veicīgāk,ko tūļajies,nevaru te gaidīt veselu dienu. Tik nejauki ap sirdi palikās,ne tikai man,izteicām šoferim aizrādījumu,par atbildi mates vārdi. Nedod Dievs šim šoferim nonākt pēc gadiem tādā pašā situācijā,būs vecs,nespecīgs,daudz ko nevarēs,ka viņš tad jutisies,ja viņam kāds tā pateiks. Vai nevajadzētu paprieksu apdomāt,ko mēs darām un runājam?

Atslegas vārdi: cilveks402, attieksme.18

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

raisa l. 16. nov 2010. 22:43

Man vienreiz gadījās starppilsētu autobusā līdzīgi-iekāpjam,šoferim aizmugurē sēž sieviete,ar mapīti,skaidrs,kontroliere,-autobuss Rīga-Kārsava.Izbraucam no Rēzeknes,km 7 jau nobraukuši,šī iet pārbaudīt biļetes.Prieks,kur tu rodies!!!!Laimīga,pa visu autobusu bļauj šoferim-es zaķi noķēru!!!Velk aiz rokas-puika zaļš,galvu plecos ierāvis,klusi viņai skaidro savu situāciju,viņa skaļi komentē un stāsta šoferim-vot,naudas nepietika/1.10ls/,brauc bez biļetes līdz...šoferis autobusu spēji apstādina,mēs ar purniem priekš.sēdekļos,puikam uzbrēc-ārā!!!Laiks ap 19.30,ārā lietus un apkārt mežs...šoferis,maita,ņirdzīgi-ej pa ceļu,varbūt taksi noķersi!

Dzēsts profils 16. nov 2010. 19:14

Tas bija vēl Padomijas laikos,es skolā kad gāju,mūsu pusē  bija šoferītis Fredonkulis,visi viņu pazina.Kad viņa vadītais autobuss piestāja pieturā visi zināja ka pirmie kāpj vecāki cilvēki,tad meitenes un beigās drīkstēja iekāpt zēni.Viņš bija stingrs,bet godīgs šoferītis!!! Žēl,bet Fredonkuļa vairs nav

Frēzija v. 16. nov 2010. 18:40

Laikam jau viņam bij pelēkā diena, ne katrs aizdomājas par saviem vārdiem, bet man nav gadījušies nelaipni vadītāji, manā pusē var teikt pati laipnība, pilsētā braucot ar ekspresi apstājas pat kur nav gājēju pārejas, atliek tik pabrīnīties un soļot pāri :))

Autorizācija

Ienākt