Kā Jums ar NOSLĒPUMU un atbildēm?

10. apr 2010. 14:49

  Izlasīju jautājumu un sapratu, ka DAUDZ atbilžu nebūs. Grāmatiņai-""NOSLĒPUMS."" ir atbilde. Nopirku šito grāmatiņu un gribēju dāvāt kolēģei, kura NEKAD nebūs biznesā, kā tādā. Punkts un āmen!!! Palasīju un sapratu, ka šito literatūru man jādāvina pašas meitai- jaunākajai, kura raksta maģistra darbu. Nu ko, ja esat lasījuši grāmatt "'Sikret."', zināsiet, par ko runāju.

Atslegas vārdi: Cilvēki....1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Medus M. 15. apr 2010. 09:33

  Dežūrā mazliet palasīu par Līderisma akadēmiju. Man "'pielēca"', ka viss sākas no katra paša domāšanas un uztveres. Daudz kas "'pielēca"', bet lasiet un domājiet paši. Domāt vajag, TOČNA!/To es sev./

Medus M. 12. apr 2010. 18:07

  Ja runājam par līderismu, tad grāmata ir 10-niekā!

Dzēsts profils 10. apr 2010. 18:49

  Esmu gan,tikai vai vina visiem der???

Dzēsts profils 10. apr 2010. 15:53

Es piedodu ! Bet pienāks jauks brīdis ,ka tu to izjutīsi uz savas ādas ,es arī biju agrāk skeptisks ! Bet vēlāk mani no tā kratija-drebuļi ! katram savs -arī tas Jums ir savs ! Lai dzīve Jums ir gaišās krāsās !

Medus M. 10. apr 2010. 15:44

  Sapratu jau sapratu, man ātri "'pielec"'.  Vakar dežūrā man sanāca paklausīties KRISTĪGO radio. Tur parunājās pāris sludinātāju, mācītāju. Man palika neērti klausīties par to, kam jāsaņem kristīgo ziedojumi baznīcai. Nu re, baznīckungiem vairs nepietiek greznai dzīvei. Ko 'ņemsi no nabaga pensionāra? Tad nu viņi štuko- kas un kā viņus varētu un, kam vajadzētu viņus nodrošināt ar līdzekļiem dzīvei. Nevajag būt naivam. Ja Dievs IR TEV, tas IR TAVĀ SIRDĪ. Ja nav, nekāda pesteļošana nepalīdzēs. Piedod.

Dzēsts profils 10. apr 2010. 15:31

Piedzimt no augšas ir -kristīties baznīcā ! Atvērt savu sirdi Dievam caur Svēto garu ! Jo ,kas garīgo dzīvi nepazīst ,tas iekļūst visādās ķibelēs ,ko piedāvā laicīgā dzīve ! Dievs ,jau agrā bērnībā man saglābāja dzīvību ,kad iedzēru sērskābi ! Un tad vēl daudz citu notikumum līdz pat mūsu dienām ,kas bija riskanti manai dzīvībai ! Pēdējais bija ,ka uzmuguras nokritu no 8metru augstuma zāģējot zaru ar husvārnu ! Zāģis  nokrita pa kreisi ,trepes pa labi ! Zāgējot  zaru nekas neliecināja ,ka man var draudēt briesmas ! Man savā laikā bija lauzts mugurkauls un atslēgas kauls ! kad nokritu ,mana galva atradās blakus šķautnainam akmenim un otrajā pusē no zemes bija redzami asi pīķi no zemes ! Kād piecēlos ,es biju spējīgs izdvest tikai vienu vārdu ( Ak mans Dievs ) man nenokrita ne matiņš no manas galvas ! Tāka Dievam ir savs plāns uz katru cilvēku arī uz Jums tas attiecas ,kā arī citiem apkārt esošiem ! Tāka Dieva bērni mēs esam visi ! Tikai Dievs mums dod izvēli,caur Jēzu kristu mums ir ceļš pie viņa ! Bet sātans ir sava veida policists ,jo Dievam viņa valstība ir vajadzīgi un uzticamas dvēseles ! Jo ar mūsu nāvi mūsu dzīve nebeidzas ! Jo pēc mūsu nāves ir tiesa Dieva priekšā ! ja būsim nožēlojuši savus grēkus un gajuši Dieva ceļu ,tad Dievs mūs mūsu garu sagatavos nākamajam dzīves posmam ! Bet ja nē ! tad Dievs mūsu garu iznīcinās ! Jo Dievam pieder visas atslēgas,pat elles ! Cilvēks patstāvīgi atrodas kārdinājuma varā ! un Tā tālāk ! tas ir jāstāsta tiešā kontaktā ar cilvēku ,nevis jādrukā datorā ! ceru ,ka kautko sapratāt !

Medus M. 10. apr 2010. 15:23

  Tā ir tāda grāmatiņa- "'Atbilde."' uz noslēpumu, kuru komentējušas, laikam tak izlasījušas, tādas personības kā Akvelīna Līvmane, Ieva Plaude....

Laila N. 10. apr 2010. 15:19

Ar Noslēpumu man viss ir skaidrs. Kas tā par atbildi?

Medus M. 10. apr 2010. 15:03

  Vai Tu konkrēti vari teikt par sevi, ka esi piedzimis "'no augšas"'? Kurš tad tāds nav? Visi esam Dieva bērni. Vai ne tā? "'Noslēpums."' ir pamācība- kā pareizi domāt, lai nesarežģītu sev dzīvi.

Dzēsts profils 10. apr 2010. 14:58

Tas līdzinās kautkur ,kā skolās kad māca Bībeles mācību ,kā ābeci ! Bībeli var mācīt un skaidrot tikai tas cilvēks ,kas ir piedzimis no augšas un ir sadraudzībā ar svēto garu ! Tā arī ir arto NOSLĒPUMU un to atbildēm ! Tai grāmatai ir sava ābece !

Autorizācija

Ienākt