vakar redzēju ka ar čipsiem var iekurt uguni, un deg vel labāk nekā papīrs. tad ko mēs ēdam? tīru ķīmiju vaitad ne?
Atslegas vārdi: čipsi0
Dzēsts profils
10. jan 2010. 16:20Tieši tā,ķimiju ēdam.
giza g. 10. jan 2010. 13:28nam nam
Dzēsts profils
10. jan 2010. 10:10Ķīmisku procesu rezultātā izaug tas pats zemē iestādītais kartupelis, citādi tas nesapūtu un tā vietā nerastos jauni dēsti... jautājums ir tikai par to vai tas ir dabīgs vai mākslīgi veidots process...
Šajā gadījumā eļļa ir tā viela, kas labi deg!!!
Dzēsts profils
10. jan 2010. 09:46Čipšus neēdu
Burvīgā D. 10. jan 2010. 06:51Eļļa dega. Spirts arī deg.
Iveta m. 9. jan 2010. 23:43Cik labi ,ka es neēdu čipšus...
Dzēsts profils
9. jan 2010. 23:18nu bet protasm ka kimija ta ir pamegini no ridienas zalus kartupelus est ...tie bus daudzreiz veseligaki ....