Vai Jēzus Kristus brālis Jūda Iskariots bija nodevējs ?

12. sep 2009. 08:46

Katrs cilvēks kaut kā ir nogrēkojies.Baznīca agrāk vidusslaikos ņēma naudu par grēku nožēlošanu.Vairāk maksā,jo vairāk baznīca atlaida grēkus.Tā garīdznieķi pelnīja naudu.It kā viņi var piedot visus grēkus--Dieva vietā.Kaut arī tādas tiesības garīdznieķiem nav dotas.

Atslegas vārdi: V.V.V.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Arvīds J. 13. okt 2009. 08:40

Laikam lielas bailes par savu dzīvību ,liek cilvēkam kļūt par nodevēju.Vai tā dzīvība ir tik vērtīga,lai kļūtu par nodevēju.Mūsdienās ir vairāk izplatīta mānīšanās ar nodevības ievirzi.Cilvēķi nodot apmāna savus draugus,tikai lai iegūtu sev kaut kādu labumu.

Arvīds J. 12. okt 2009. 08:45

Vai nodevējam ir sirdsapziņas mokas,ko viņš ir izdarījis ? Grūti ir izprast tos cilvēkus,kas ir kļuvuši par nodevējiem.

Arvīds J. 12. okt 2009. 08:41

Cilvēki kļūst par nodevēju,lai saglabātu savu dzīvību vai iegūt daudz  naudas.Varianti pagaidām ir šādi,kā klūst cilvēki par nodevējiem.Vienmēr tas liek aizdomāties, cik ir vērta tava dzīvība,lai glābtu citus cilvēkus.

Arvīds J. 12. sep 2009. 17:19

Garīdznieķi sameloja un Jēzus Kristus brāli jūdu Iskariotu padarīja pa nodevēju.Nekad brālis nav nodevis brāli.Jēzus Kristus savam brālim ļoti uzticējās,ka Iskariotam vajadzēja vienmēr atskaitīties par saņemto naudu,ko deva cilvēķi.Jēzus Kristus lasīja cilvēku domas.Viņš zināja,ka viņu nodos garīdznieks farizejs un par to saņems naudu.

Arvīds J. 12. sep 2009. 17:06

Katrs cilvēks, kaut kā Dieva priekšā ir nogrēkojies.Baznīca agrāk vidusslaikos ņēma naudu par grēku nožēlošanu.Vairāk maksā,jo vairāk baznīca atlaida grēkus.Tā garīdznieķi pelnīja sev naudu.It kā viņi var piedot visus grēkus--Dieva vietā.Kaut arī tādas tiesības- Dievs- garīdznieķiem nav devis.Garīdznieķi viltīgi izmanto cilvēkus,lai uz Dieva reikina varētu dzīvot.

Frēzija v. 12. sep 2009. 11:41

Man nepatīk tā grēku izsūdzēšana. Garīdznieks ir tāds pats cilvēks kā mēs, kāpēc man viņam kaut kas būtu jāstāsta, tā vietā ja ir vajadzība,  var parunāties ar Dievu. Man liekas, ka ne visi garīdznieki atbilst savam statusam.

Arvīds J. 12. sep 2009. 08:49

Garīdznieķi visos laikos uz Dieva tēla sev pelnīja naudu,lai varētu labi dzīvot.

Autorizācija

Ienākt