Vasilijs P. 27. okt 2014. 12:29Protams-negatavo...atraitnis,pie kam beidzies Pases deriguma termins,un darbs CIP cietums.
Sandris X. 27. okt 2014. 12:26Kas var būt labāks par sieviņas ar mīlestību pagatavotu ēdienu ??
Romis E. 27. okt 2014. 02:38Ati,protams,ja "maizes kukulis" ir mājās,tad var nogriezt pa šķēlītei,kad gribas! Precēties vajag,ja gadīsies laba sieva būsi laimīgs,ja slikta,tad kļusi filozofs...
Elitá K. 26. okt 2014. 16:18Kas var bút dievishkjígáks par míljotás Sievas pagatavoto édienu !?????? Ja vél tiek gatavots átri,klusi,akuráti ar mílestíbu un ljoti,ljoti garshígi!!!!!!!! ....,bet tas nenozímé,ka jáaizmirt restoráni,kafejnícas....kur arí var labi paést un Sieva bút lepna,ja Vírs pasaka,ka májás gatavotais édiens nesalídzinámi gardáks un kvalitatíváks
Varbút,ka ir pieticígi vírieshi,kuriem májas trapéze ir mazsvaríga...dazhádi jau tie cilvéki uz Pasaules.......
rolis r. 26. okt 2014. 13:26vismaz nopērc Pavārgrāmatu...
Atis K. 26. okt 2014. 08:04Romi,ja sieva tikai gultai,tad nav vērts precēties.Varbūt Tev vajag tikai,lai stanoks būtu pa ķērienam?
Atis K. 26. okt 2014. 06:11Kad ir noskaņojums un gribās ko garšīgu-pats uztaisu. Pašam labi un pārejie arī priecīgi tādās reizēs.
Andrejs S. 26. okt 2014. 04:45Runā,ka labākie pavāri esot tieši vīrieši. Sieviņa var gultā pagaidīt,kamēr vīrs pa virtuvi šiverējas.
Romis E. 26. okt 2014. 00:05Es Padomju laikā strādāju,izstāvēju rindas un pat ēst gatavoju ģimenei...
Romis E. 26. okt 2014. 00:01Sieva ir tikai "gultai",ne jau kalpone,par sevi jārūpējas pašam!!!...