Pareiza un nepareiza mīlestība....plusi un mīnusi.......

27. jan 2012. 11:06



Vai  ir pareiza un nepareiza mīlestība?
Vai  mīlēt precētu ir grēks?
Bet  varbūt tomēr  izmisums, lielā  izdevība, gatavība  spēlēt uz visu  banku, jo katrs  pats  savas laimes kalējs?Ko darīt, ja prāts  ir gudrs, bet sirds brēc - gribu! - un , līdz asinīm maļoties starp  PAREIZI  un NEPAREIZI, tu  tomēr mīli, tik ļoti mīli  precētu....
      Es baudu visas viņa labās īpašības, smaidus  un glāstus, bet  savas sliktās rakstura šķautnes, nīgnu noskaņojumu un izsvaidītās zeķes  viņš aiznes mājas.
      Sievas  nekrāpj tikai 25 % vīriešu, un tie laulības dzīvei ir visbīstamākie, domā seksologi, jo , kad viņi  vienreiz noraujas , tad ir cauri  - kā iet , tā aiziet.
       Iespējams , ka  sieva ir inteliģenta, kopta ,šarma un elegances esence, bet mīļākā ir ne visai gaumīga saulespuķu sēkliņu tirgotāja , taču  viņā ir kaut kas , kāds knifiņš, fluīdi, cits mīlas rokraksts.....
  / Evija  HAUKA " Patiesā dzīve "/

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 28. jan 2012. 09:56

Mīlēt to precēto- tas nav nedz pareizi , nedz nepareizi, tā vienkārši notiek.. Bet viss pārējais- satikšanās, sekss, ---tā jau ir pašas izvēle. Un , ja tā padomā, tad šādās attiecībās nav nedz mīlošo, nedz milētāju, nedz  mīlēto-- katrs risinā savas problēmas kā nu prot. Visbiežāk - sieviete pati nezin , ko tad īsti grib no attiecībām, vai arī ir gana slinka- jo īstā kopābūšanā ir arī tās netīrās zeķes un īgnums... a gribas tā- viegli un pa smuko... Vīrietis- realizē kādas savas lietas- tas pats slinkums un negribēšana kāpt pāri personīgā komforta slieksnim,... sieva-- savu iemeslu dēļ visu to piecieš, lai gan visbiežāk labprātak nožmiegtu abus pārējos... Vienas vienīgas spēlītes.

Dzēsts profils 27. jan 2012. 13:24

Mīlestība vai nu ir vai nu nav bez īpašibām-Pareizā vai nepareizā.

jautrite b. 27. jan 2012. 12:52

Ļoti individuāli,bet pamatā,ja ir sānsoļi-nu tām attiecībām nav nākotnes

Vineta K. 27. jan 2012. 12:01

Uz,citas,nelaimes,savu laimi neuzcelsi.UNpie tada principa es pastavu.Katras atiecibas ir plusi,un minusi.Tapat ka milestiba.To apkopot,nav reali.Jo cik cilveku,tik,viedoklu.

Dzēsts profils 27. jan 2012. 11:23

neviens neprasīs vajag vai nevajag mīlēt...šī mīlestība vienkārši var atnākt Viss atkarīgs no tā ,kā Tu sevī to auklē , ravē vai nīcini ...

Alise .. 27. jan 2012. 11:17

..un tomēr, tas ir grēks!.....Tu nodari pāri ..tā precētā cilvēka sievai/ vīram!!!mīlēt jau vari, bet vai vajag?...
Atceros vienas sievietes stāstu...Viņai bija attiecības ar precētu...Viņa tik ilgi lūgusi Dievu, lai viņš atbrīvo no šīs mīlestības, ka tiešām viņi palikuši tikai labi paziņas...bez kādām sāpēm!

Autorizācija

Ienākt