ŠOVAKAR piedāvājumā no darzeņiem līdz kūkām speķītis
tad dārzenīši
(tupenīši),kas salds
nu protamsšokolāde
kas īpaši ex
un totīte Laurim
................ labu ēstgribu!!!!
Atslegas vārdi: mīlestība34035, dzīve38631, attiecības38723
Frēzija v. 22. okt 2011. 00:32.... ananāsu vai riktīg sulīgu meloni, pārējais nekārojas.
                      Dzēsts   profils
                     21. okt 2011. 23:45tas lai labāk laizītos dažam labam.
alberts d. 21. okt 2011. 23:40es Tev eņģelīti sameklēšu-apsolu!
                      Dzēsts   profils
                     21. okt 2011. 23:33Nju ... ar norunu , ka rīt man būs vietā šoko - šoko ..., ar procentiem ...
                      Dzēsts   profils
                     21. okt 2011. 23:32Eiii , kas atļāva manu šoko - šoko ... Man tā rītdienai bij paslēpta ...
alberts d. 21. okt 2011. 23:31Viva PIEDOD ka izmantoju Tavu bildi........please!!!!
alberts d. 21. okt 2011. 23:29  
lieliem un maziem kārumniekiem un kārumniecēm
Ledija J. 21. okt 2011. 23:18nuu,es izvelos tas zemenites un sokolades engelit
Ledija J. 21. okt 2011. 23:18nuu,es izvelos tas zemenites un sokolades engelit
                      Dzēsts   profils
                     21. okt 2011. 22:27....ari laba !
Inese Š. 21. okt 2011. 22:25Laurītim drīzāk šāda torte derētu  :
alberts d. 21. okt 2011. 22:18sīKā RIEbeklīte Tu tišām aso izjūtu uzkurini,tak piekdienas va vakarssssss
alberts d. 21. okt 2011. 22:16Tak nē viņš mums baigais sieviešu nīdējs,gandrīz kā no sado-mazo ^MAIGUMS^
Maija x. 21. okt 2011. 22:16Paldies,paldies, ,nu gan paēdām ,kā piektdienas vakarā,bet kā tad bez šņabīša... Uzsaucam .....
                      Dzēsts   profils
                     21. okt 2011. 22:08Laurim ne tik augstu un tievu vajadzētu,bet platu un ar šķirbu.
alberts d. 21. okt 2011. 22:06nu bet kura tad pēc burkāna apaļa palikusi ?
savsem k. 21. okt 2011. 22:01Un tas apakšējā bildē - tas ar būtu jāēd ?
Lily U. 21. okt 2011. 21:57Kāda ēšana tik vēlu , jūs ko Albertam laikam patīk apalītes , ja viņš jūs te cienā ...
raisa l. 21. okt 2011. 21:52
Raitis M. 21. okt 2011. 21:45Nu gan gastronomiskās izvirtības