Vai sākusies mutantu ēra?

1. sep 2011. 16:09

Līdz šim filmas par mutantiem uztvēru kā skaistu fantāziju, bet ,kad ietekmīga krievu  TV intervē zinātnieku(nepiefiksēju no kāda institūta),kurš stāsta par eksperimentiem starpsugu krustošanā, gribot negribot paliek dīvaini. Tas zinātnieks apgalvoja ,ka viņiem ir izdevies sakrustot aitu ar zirnekli ,kā rezultātā ir radīta aita, kuras vilnai ir fantastiskas īpašības un no tās piemērām var izgatavot vieglu un drošu bruņu vesti.Uz jautājumu, vai viņa institūtā nenotiek eksperimenti ar cilvēku starpsugu krustošanā viņš atbildēja izvairīgi teikdams  ,ka pasaulē droši vien esot ne viens vien tāds institūts ,kurā strādā pie supercilvēka radīšanas programmas.
Ja atceramies ar kādiem tik briesmoņiem pusdieviem nācies cīnīties uz Zemes kādreiz senatnē, jājautā, vai tiešām vēsture atkārtojās un arī šī civilizācija ir nonākusi pie gēnu inženierijas robežas,aiz kuras var sagaidīt ne vienu vien pārsteigumu.

Atslegas vārdi: Doma23289, dzīve38593, attiecības.115

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Ritma R. 1. sep 2011. 23:14

Ar gēnu inženēriju nodarbojas cilvēce/tolaik gan augstākas civilizācijas parstāvji/ kopš Atlantīdas laikiem!!!Tā ir pastāvējusi vienmēr.Tālak tas bija ir un būs tikai-pagaidām-neveiksmīgs pakaļdarinājums.Ta nu viņš ir!!!

Marika k. 1. sep 2011. 22:12

Hitlera vaajpraats turpinaas?

Kurzemniece E. 1. sep 2011. 21:56

genu inženierija  ir tikai sākuma posmā

Juris K. 1. sep 2011. 19:35

Tas ,ko cilvēki ,tagad dara un jau izdarījuši ar gēnu inženieriju ir daudz un ir atdzīts par lielu ļaunumu,. Tomēr  vēl lielāks ļaunums ir priekšā. Kritušie enģeļi   mēģina  pievilt cilvēku rasi , ar jau citplanētiešu gēnu inžinieriju. Tie jau sen mēģina radīt rasi ,kas it ,kā varētu kritušiem enģeļiem  nodrošināt mūžīgo dzīvošanu ,jo no Dieva viņi jau ir šķirti tikai viņu pelēkā masa arvienu degradējas un Tiesas dienā tiks izdeldēta pavisam -iegūstot jaunu miesu ,šie cer patverties no DIEVA taisnības.  vēsture vienmēr atkārtojas un parasti , ja cilvēku institūcijas  sāk slepenu tomēr oficiālu sadarbību ar citplanētiešiem -kritušiem esnģēliem, tad kārtējais pasaules gals tuvu ,cilvēam nevajag tā pīties ar viņiem,jo viņiem grēku piedošana  ir pieejam vēl kāmēr varavīksne apņems zemi un līdz ar to mūžīgā dzīvošana.....

Frēzija v. 1. sep 2011. 18:58

Viss jau sen procesā............
      ......cilvēki - roboti un ne tikai.....
http://lffb.midzenis.lv/tulkojumi/vladimirs-kutirevs-un-cilveces-izdzivosana_nobeigums.html

Ingrida L. 1. sep 2011. 17:14

Žila Verna laikmetā arī visi šausminājās par uzrakstīto , bet tagad to visu pieņeman kā pašsaprotamu, bez kā ikdienā pat iztikt nevarm (lidmašīnas, telefoni, televizori u.t.t), rakstnieku tagad atzīst par gaišreģi .
Cilvēces fantāzijā un iespējām, jau laikam nav robežu !
Ne velti saka, dzīvē - kā kino , nedod, Dievs, visu to piedzīvot !!!

Maija V. 1. sep 2011. 16:55

Kaut kā baisi metas,kad cilvēks, nejūtot robežu,sevi iedomājas par Radītāju...

Autorizācija

Ienākt