Netiesājiet

8. nov 2010. 21:46

Netiesājiet, tad jūs netapsit tiesāti; nepazudiniet, tad jūs netapsit pazudināti; piedodiet, tad jums taps piedots.

,

Atslegas vārdi: Dzīve38592

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 9. nov 2010. 00:14

Kad Tev sit par vienu vaigu,tad pagriez arī otru!... Vai Tu tā dari?!!!

Ledija J. 8. nov 2010. 23:33

patiesi vardi,cilveki ir noversusies no dieva un tamdel cies no trukuma ,slimibam dabas katastrofam

Aija G. 8. nov 2010. 22:07

VECAS SIEVIETES LŪGŠANA
Kungs, Tu zini labāk par mani, ka, laikam ritot, novecoju un kādu dienu būšu pavisam veca. Neļauj man kļūt par pļāpu un par visu vairāk pasargā mani no maldiem, ka katrā lietā un vietā man jādara zināmas savas domas.

Atbrīvo mani no neremdināmas vēlmes jaukties citu darīšanās. Liec man būt gādīgai, bet ne īgnai; liec izpalīdzēt, bet ne izrīkot. Žēl, protams, ka nevarēšu likt lietā savu gadu gadiem krāto gudrību, bet Tu, Kungs, itin labi zini, ka līdz sava mūža galam es gribu saglabāt kaut pāris draugu. Pasargā mani no vēlmes iegrimt dažādos sīkumos - dod man spārnus, lai uzreiz varu nonākt pie lietas būtības.

Lūdzu žēlastību un pacietību, lai spētu uzklausīt citus runājam par viņu slimībām, bet aizzīmogo manas lūpas, lai es nebilstu ne vārda par savām sāpēm - drīz tās pieņemsies spēkā, un ar katru gadu aizvien pieaugs vēlme runāt par tām. Dod man spēku izciest tās!

Neuzdrošinos lūgt, lai Tu uzlabotu manu atmiņu: tā vietā neliedz pazemību un aiztaupi pašpārliecinātību, kad tas, ko es atceros, ir pretrunā ar pārējo atmiņām. Neliedz man saņemt to brīnišķīgo mācību, ka arī es kādreiz varu kļūdīties.

Sargā mani savā pieticīgā maigumā. Negribu būt svētā, jo līdzās svētajiem ir grūti dzīvot, bet taisnība ir arī tā, ka vecs un ķildīgs sievišķis ir nelabā augstākais sasniegums.

Dod man spēju saskatīt labo lietās un cilvēkos, no kuriem tas ir vismazāk sagaidāms. Un palīdzi man, Dievs, savā žēlastībā darīt to viņiem zināmu .
Anno 1698

Vai šis dokuments, ko rakstījusi kāda mūķene, ir novecojis?

Dzēsts profils 8. nov 2010. 21:52

Neraksti Amigos neko tādu par ko pašai nav sajēgas.  

Dzēsts profils 8. nov 2010. 21:50

amen

Autorizācija

Ienākt