Programmētāji smēķē ātri, jo ir doma.

7. nov 2010. 18:05

Programmētāji smēķē ātri, jo ir doma. Tāpēc, ka doma pazudīs un nāksies domāt no jauna.
Adminiem domas nav, tāpēc viņi smēķē lēni. Viņi dara to taja mirklī, kad viss strādā un problēmu nav. Tāpēc smēķē reti.

Programmētaji ēst iet paši. Viņi ofisā sanes daudz pārtikas un izbauda tās smaržu. Viņi ēd tieši virs klavatūras. Tāpēc, ka ir doma.
Admini pasūta ēdienu uz ofisu. Tapēc, ka, ja viņi pēc tās aizies, kaut kas noteikti nobruks. Un nāksies skriet uz ofisu ar aizkostu hamburgeru. Tāpēc admini pārtiek no Makdonalda produkcijas un kebabiem.
Tāpēc, ka garšīgi un uzbarošanās viņiem nedraud. Ja vien nekļūs par programmētājiem.

Programmētaji no darba aiziet naktī. Tāpēc, ka doma. Daži aiziet vakarā un domu domā mājās. Tiem, kuriem ir laptops, domu domā tramvajā.
Admini mājās neiet. Tāpēc, ka ja viņi aizies mājās, kaut kas nobruks. Un nāksies iet uz darbu. Bet uz darbu viņi iet nemīl. Un neiet. Viņi tur dzīvo. Viņiem parasti ir atsevišķa miga aiz slēdzamām durvīm, aizslēgta ar atsevišķu atslēgu.

Programmētaji guļ brīvdienās. Parasti trešdienās vai pirmdienās.
Tāpēc, ka ir doma. Pirmdien domas vēl nav. Trešdien notiek pāreja no vienas domas uz citu.
Admini guļ savā migā. Aiz aizslēgtajām durvīm reizēm atskan krāciens. Admini reti guļ ilgāk par desmit minūtēm. Jo, ja viņi gulēs ilgāk, kaut kas nobruks. Un nāksies negaidīti celties. Bet adminiem patīk pamosties pašiem, lai arī pēc desmit minūtēm.

Programmētaji dzer alu. Galvenokart gaišo un daudz. Tāpēc, ka doma. Kamēr tā peld – viņu var domāt. Galvenais, lai nenoslīkst.
Dmini arī dzer alu. Jo, kad kaut kas nobruks, viņiem būs пофиг. Adminiem patīk, ka viņiem ir пофиг. Un programmētajiem patīk, ka viņiem ir пофиг.
Tāpēc viņi bieži dzer alu kopā. Un viņiem ir пофиг kopā. Pēc tma viņi guļ. Bet ne kopā. Admini guļ savā migā, bet programmētaji – uz klaviatūras. Kad viņi pamostas, viņi atkla dzer alu.
Tāpēc, ka grib.
Tāpēc, ka viņi ir admini.
Un programmētāji.

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Ārija x. 7. nov 2010. 18:44

Jautri! Un nepatiesi! Bet vienalga jautri!  

Autorizācija

Ienākt