Sanākam.

5. okt 2010. 17:05

2010.gada 10.oktobris ir īpaša diena. Pēc numeroloģijas cipars ,,1,, simolizē vienotu veselumu, bet ,,0,, šo vienotību pastiprina, jo aplis ir gara, pilnības un mūžības simbols un apļa forma kā tāda ir svēta. ,,10,, tas ir mūsu katra paša ceļš uz savu vienotību. Vienotības svētumu. Tāpēc aicinu šo dienu dāvināt savai dvēselei. Svinēsim dvēseli!
Programma 10.10. 2010.
Plkst. 10.10. 10 Dvēseles Vienotības meditācija, kurā pieaicinot savus Gaismas skolotājus un eņģeļus, brīvi un viegli paskatīsimies uz tām daļām sevī, kas traucē šo vienotību gūt un tādā veidā caur pieņemšanu, izprašanu un transformēšanu atlaizt savas tumšās puses.
Plkst 11.00 Seminārs Ieskats iepriekšējās dzīvēs.
Pirmajā daļā runāsim par karmu un karmas izpratni, par karmiskiem mezgliem un to atraisīšanas principiem, kā arī par apziņas veidošanos atbilstoši 7 gadīgam dzīves ciklam. Bieži iepriekšējo dzīvju programmas un uzvedības modeļi ir tie, kas traucē pilnīgi pašrealizēties šajā dzīvē, tāpēc meditācijā ,, ieiesim,, tajā dzīvē un paskatīsimies uz tiem notikumiem, kuri ir ,,ienesti,, šajā dzīvē kā traucējoši un caur izpratni tos transformēsim.
Otrajā daļā caur dejas meditāciju atsauksim sevī tās emocijas un sajūtas, kas ir kā tilti uz citām dzīvēm, kam sekos meditācija Mūsu dzīvju dārgakmeņi. kurā atcerēsimies un atdzīvināsim sevī dārgakmeņus no citām dzīvēm , kas mums pašlaik katram ir visvajadzīgākie - Mīlestība, Drosme, Brīvība, Gaisma, Gudrība, Viedums u.c.
Dalīšanās un atbildes uz vēl neatbildēto.
Plkst. 17.00 Šamaniskās dejas, kur apvienosimies ar zemes, ūdens, uguns un gaisa enerģijām.
Plkst. 19.00 Visuma Vienotā Piramīdas meditācija.
Katrs var pievienoties norādītajā laikā tām meditācijām, kā arī semināram, kas viņu interesē un uzrunā. Viss notiek svētdien 10. oktobrī Laimas draugu namā Sporta ielā 2a.
Sīkāka informācija un pieteikšanās 29493382 end_of_the_skype_highlighting   Maija Kadiķe vai managaisma@inbox.lv
Esiet mīļi gaidīti !

Atslegas vārdi: mīlestība34028, meditācijas4, domas966, prieks125, eņģeļi3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

jogita p. 5. okt 2010. 17:39

Tad daudzi paari preceesies!

Autorizācija

Ienākt