Par to pašu,par ko jautājumā...

28. feb 2010. 18:12

Varbūt secinājums,varbūt pārdomas.Bet es sapratu,ka ne tikai vīrieši nav gatavi uzņemties atbildību,bet arī sievietes nav gatavas viņiem uzticēties,sak,kā lai zin,ka izdarīs.Manuprāt tas nav pareizi.Un vīrieši arī zin,kā tas ir -uzņemties atbildību,bet bieži vien gadās,ka sieviete to vienkārši neļauj.
Saiet pāris kopā,sāk dzīvot.Ir dažādas situācijas,ne visas ir viegli atrisināt un katram ir sava pieje risinājumam.Un tad gadās,ka sieviete uzskata,ka tikai tā ir pareizi,kā viņa domā.Un mīļā miera labad vīrietis piekāpjas.Vienreiz,otrreiz,beigu beigās pierod,ka tā ir pat vieglāk,nekas nav pašam jādomā.Bet sieviete no tā npgurst un tad pārmet savam vīram-kā tu tā,pats neko nevari ieraudzīt,kas jādara?
Mana pieredze ir tāda,ka iarī es pati vienmēr esmu vadījusi savu un visas ģimenes dzīvi,arī tad,kad viena audzināju bērnus.Un nesūdzos,varēju arī viena,bet tagad...Jūtos no tā nogurusi un gribētos,lai ir kāds,kas vada,pasaka,kā labāk darīt un ko darīt.Vai spētu pakļauties,tas ir cits jautājums,par to es arī domāju.Bet man gadījās situācija,kad bija atbraucis mans draugs.Nobloķējās viņa mašinas durvis un es jau aiz ieraduma,metos palīgā.Bet viņš mani apturēja,sak,ej istabā,kad sataisīšu,tad pasaukšu.Un es aptvēru,ka tas ir tik fantastiski-zināt,ka ir kāds,kas parūpēsies,lai viss ir labi,ka tiks ar problēmu galā,un man nav par to ne jādomā,ne jāuztraucas,,,Un tad es vēlējos-kaut es spētu tā noturēsties un nejaukties,jo arī šajā brīdī es varēju spītīgi palikt laukā,turpināt skatīties un dot padomus...Varbūt tomēr spēšu?

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Andžela K. 28. feb 2010. 21:55

Visādi dzīvē gadās .

Ilona M. 28. feb 2010. 19:51

Redz kā,bieži viens dažādas patiesības par attiecībām nākas saprast un mācīties tad,kad b\erni jau lieli un viena liela pieredzes daļa jau aiz muguras...Kā saka-mācāmies no savā, kļūdām...Paldies par vēlējumiem.:)

Dzēsts profils 28. feb 2010. 19:31

Viss sākas ar uzticēšanos sev un tad jau arī citiem...labi ja ir pirmie soļi. Varbūt meiģinam šo sajūtu saglabāt un turpmāk vēl paplašināt

Dzēsts profils 28. feb 2010. 19:27

Noteikti spēsi, ja to vēlēsies!
Ja ļoti vēlas,tad var...es esmu iemācījusies paklusēt,kad gribās pukstēt un aizrādīt.Ļaut,lai darbojas,kad pašai liekas sanāktu labāk...

Laila N. 28. feb 2010. 18:39

Ļaujies mieram,
Ļaujies gaismai,
Ļaujies mīlestībai,
Viss ir tevī.
Tas, kas apkārt, ir tikai atspulgs.
Kāda gaisma būs tevī – tādu tu atstarosi,
Kāda mīla tevī – tādu sajutīsi pret sevi no citiem sūtītu,
Kāds miers tevī – tādā dzīvosi.
Viss sākas no tevis...

Dzēsts profils 28. feb 2010. 18:37

Paļauties un ļauties, drīzāk, nekā pakļauties... Bet piekrītu, ka gribas blakus stipro plecu un mums jāprot būt mazliet vājām...

Valters M. 28. feb 2010. 18:24

Ģimanē dominē  viens no abiem,tas kurš ir lielāka personība .Ja abi būs vienlīdzīgi -,ģimene izjuks

Dzēsts profils 28. feb 2010. 18:19

Man liekas, mūsu valsts sievietēm ir iekšā pārāk daudz altruisma.
Diemžēl, tas ir ieaudzināts arī daudzām manas paaudzes sievietēm, diemžēl- tāpēc ka, ja tas ir pa daudz, grūti dzīvot, tiešām grūti.

Autorizācija

Ienākt