kā atgriezties pie sievas ja abi esat vainīgi?

8. dec 2009. 14:55

kā lai samierinās ar to ka tu dzīvo atsevišķi no sievas un bērna kurus tu dievini?

Atslegas vārdi: mīlestība34028

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Dzēsts profils 20. feb 2010. 01:01

nemainoties vecā zupa garantēta....

ilze s. 9. dec 2009. 11:04

Kā var dievinātiem cilvēkiem izdarīt tik ļoti pāri,ka jādzīvo atsevišķi?

Dzēsts profils 9. dec 2009. 02:44

tak panem pasties romantiskas filmas (raudamie gabali ) tur ir tik daudz piemeru ! ja tu gribi atgriezties tad pamegini ! jo ja vinja kautko vel jut , domas var mainities vinai .

Dzēsts profils 8. dec 2009. 22:25

kad beigsi darba dienu iekap masina vai autobusa un brauc pie vinas ja nepienems samierinies pec tam samekle sev nevainigu sievu un bus tev atkal berns un vainiga sieva ko dievinat/////

Dzēsts profils 8. dec 2009. 19:43

jāizrunājas un iespējams viss nokārtojas! Veiksmi!    

Dzēsts profils 8. dec 2009. 19:25

Ja abi vainīgi un abi to saprot, tad ir JĀIZRUNĀJAS un bez pārmetumiem. Iespējams, lepnums neļauj būt kādam tam pirmajam, kurš pirmo soli sper, bet gudrāks tas, kurš piekāpjas. Varbūt abi bijāt noguruši no uzkrātām neizrunātām lietām, kas traucē, no vienmuļās ikdienas un rūpēm. Padomājiet, kas ir tas, kāpēc jūs viens otru iemīlējāt, ģimeni nodibinājāt! Celiet to atkal saulītē un izbaudiet viens otra klātbūtni!  
Visu sabojāt var ļoti ātri, bet salapīt ... To var, ja grib.

Dzēsts profils 8. dec 2009. 18:59

Kāpt vai nekāpt uz tā paša "grābekļa" ir viens,bet ja abi vēlreiz vēlēsies atsākt attiecības ,tad tas jādara.Pagātni taču nevar kā ar nazi nogriezt.Bet no savām kļūdām gan ir jāmācās.Varbūt iesākumā tam visam ir nepieciešams laiks,lai varētu abi nomierināties,saprast savas kļūdas un varbūt arī varētu piedot viens otram.
Un nekad nevajag vainu meklēt otrā,bet atzīt savas kļūdas.....Lai veicas....

Benita L. 8. dec 2009. 18:14

Padoma vai tomer verts divreiz kapt uz viena un ta pasa "grabekla".Parasti nemedz,jo tas ir sapigi.

sintija l. 8. dec 2009. 17:17

Runtāt, runāt un velreiz RUNĀT!!!! Ja nav dialoga no abam pusēm, tad nekas arī nenotiks... Ja viņa pretojas komunikācijai ar tevi, tas var nozīmet, ka - vai nu viņa cer uz ko citu (cits vīrietis, citas iespējas, utt) vai arī viņai vajag laiku pabūt vienai. Viss ir atkarīgs no tā - kas ir noticis un kā tas ir noticis? Šķirties ir pats vieglākais ko var izdarīt divu cilvēku attiecības! Tas pats kas - nav māksla lai nomirtu, māksla ir dzīvot, cīnīties, baudīt, krist un atkal celties! Tikai attiecības ir 2 cilvēki un jebkura veida problēmas un lietas ir jārisina 2 cilvēkiem. Nevar viens runāt duetā, tas drīzāk būs jau ieildzis cerību monologs, kas to runātāju un darītāju nogurdina un tad sākas kašķi, bieži vien klusēšanas, pazušanas un tad jau šķiršanās. Patiesība, cilvēka dzīvē nav tādu lietu ko nevar atrisināt - viss ir tikai atkarīgs no tā - cik ļoti mēs vēlamies savu situāciju risināt un vai arī reāli akut ko daram? Jebkura lieta ir izrunājama, pat tad, ja rezultāts nav mums labvēligs, bet tad ir daudz vieglāk saprast - kas ir ne tā?
Ir tāds labs teiciens - Bieži vien nedabūt to ko tu vēlies ir lielākā laime tavā nākotnē!
Tāpēc, iespējams pat būtu apšam jāizvērtē ar skaidru saprātu šķiršanās notikumi un iemesli - kas?, kad?, kur?, kapēc?, utt.
Bet, galvenais - ir jabūt apziņai, ka jūs abi to vēlaties, jo attiecības ir 2 cilvēki un nevar viens gribēt bet otrs tikai vilkties līdzi.
LAI VEICAS!

Dace G. 8. dec 2009. 17:03

Ja abi esat vainīgi - atgriezties var un vajag: nevajag samierināties, bet cīnīties - savstarpējās attiecības ģimenē ļoti smagi pārdzīvo bērni - viņi ļoti labi jūt, kas notiek un gan mamma, gan tētis ir vienādi mīļi.....tikai tam, lai sāktu jaunu kopdzīvi citā kvalitātē var pietrūkt padoma un pacietības.....ļoti jāgrib būt VISIEM kopā. Bez tā neiztikt.

Kā vēlētos es būt kā nakts...
Kā nakts kam tevi iemidzināt ļauts.
Pasaku par vēju un par lietu šajā
naktī es tev stāstītu...
Vai tiešām tas, ko vēlos ir par
daudz?

Mīlestība dara brīnumus

Dārzniece K. 8. dec 2009. 16:28

    Par to jādomā abiem....

oome S. 8. dec 2009. 16:20

Šajā gadījumā,manuprāt.jāzin vai vainas ir līdzvērtīgas....vai vajag atgriesties.?....Jāsaprot vai piedošna bū patiesa,gan Tava gan viņas....jārunā,jārunā un jārunā....Ar citu padomiem šoreiz neiztikt....Lai Tav veicas....

Dzēsts profils 8. dec 2009. 16:00

Rautu saiti nevajag siet!!!  

Dzēsts profils 8. dec 2009. 15:56

Jā, tas nemaz nav viegli - jāatrod iespēja tikties...drosme parunāties...vārdi, ka pārliecina...Lai izdodas!!!

Dzēsts profils 8. dec 2009. 15:55

Tikai piedodot viens otram var sākt kaut ko no jauna!

Dzēsts profils 8. dec 2009. 15:23

atrast taadu, kas ir nevainiiga un neatgriezties vispaar

Dilaila L. 8. dec 2009. 15:22

Jā visi mēs esma tik lieli un vareni un laikam tik grūti ir drusku pieliekt tos ceļus un noliekt to galvu, lai arī varbūt otrs ir tikpat vainīgs, bet spert pirmo soli uz izlīgšanu tā ir tā īstā vīrišķība un galvenais jau ieguvējs jau būsi Tu pats pat neskatoties uz to vai otrs cilvēks būs ar mieru atjaunot attiecības! Tici man kaut nedaudz sirdsmiera Tu būsi ieguvis, jo no savas puses būsi nācis ar atvērtu, pazemīgu un mīlošu sirdi!

Ilona M. 8. dec 2009. 15:01

Ja ilgojies,dari to zināmu ne tikai mums,bet arī viņiem-tiem,ko mīli.Un vispirms labo savas kļūdas,ko pieļāvi.Pirmo soli spert ir grūti,bet tas toties padarīs Tevi par situācijas noteicēju,par to,kurš ir spējīgs uz izšķirošu rīcību,par drosmīgu un paškritisku vīrieti...Tik daudz plusu,varbūt ir vērts padomāt?

Dzēsts profils 8. dec 2009. 15:01

To tu sievai pajautā!

Autorizācija

Ienākt