Man kabači negaršo un nekas, kur tie tiek pievienoti.
Šādi ēdot,joprojām nezinu pēc kā garšo kabači,varbūt pastāstīsi?
..par to vien ,ka Tu kā vīrietis dalies receptē,pats māki to pagatavot...un vēl ēdami....un vēl tik mākslinieciski aprakstīt gatavošanas procesu...dodu Tavam jautājumam bonusu punktus ---ir labais!!!!! Un Tu arī protams!
Paldies Dagnija,neapēd mani.
Nezinu, pēc kā garšo, mani vienreiz uzcienāja ar marinētiem, vairāk negribu, pankūkas arī negaršo.
Varu pateikt tikai kad salīdzina asari ar raudu pliekano, tas pats arī gurķis ar kabaci.
Raudai,ja to pareizi pagatavo,asaris var mēteli pasniegt.
Protams, panākt var visu, ja sāk apstrīdēt un ne tikai no raudas...... vienkārši laikam izvēlīgāk skatos uz produktiem, veselīgais liellops man arī negaršo ar savu specifisko garšu. Tā taču ir tikai gaumes lieta, es nesaku, ka negaršīgi, bet negaršo man.
Frēzija,mēs vienkārši esam patīkami dažādi un tas ir jauki.
Die's ar tiem kabačiem un pankūkām! Gatavošanas procesa apraksts pats par sevi kaut kādu prēmiju pelnījis! No sirds sasmējos!
Kabaču pankūkas gatavoju līdzīgi, protams garšo! Paldies par atraktīvo aprakstu!
Varu papildināt ar savu recepti, saucas "Pildītie kabači". Protams, var izmantot arī cukini. Tātad: pārgriež kabačus vai cukini gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izņem sēklas, izveidojot laiviņas. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Ņem kotlešu masu un pilda. Virs kotlešu masas pārliek skaidiņās sarīvētus un eļļā apceptus burkānus /nedaudz/. Cep cepeškrāsnī. Kad kabači gandrīz mīksti, pārkaisa ar rīvētu sieru /ja nevēlas rīvēt, var nogriezt siera šķēlīti un pārlikt pāri/. Kad siers izkusis, gardums ir gatavs. To pašu var cept uz oglēm, ietinot folijā, tad gan siers jāliek uzreiz un folija jāieeļļo. Tiem, kam kabači garšo, iesaku izmēģināt
Receptes apraksts tik tiešam bij jauks, lasot ar smaidu un nav noslēpums, ka gribējās nokopēt šo recepti tāpat kā vakar no draugiem, bet beigu beigās tāpat tikai kabaču garšas sajūta vien palika
Salātu receptes saturu bieži vien aizņemos no vīriešiem, viņiem tie sanāk pikantāki.
...vai tad esi kabacis?,....es jau par tiem kabačiem...Tu jau tik tā--nejauši blakam esi gadijies
Paldies Anna,noteikti!! izgatavošu,man patīk ,ja kāds iesaka kaut ko,vienmēr iznāk garšīgāk,nekā no grāmatas.
Ja kāds uzceptu tādas pankūkas, labprāt pamielotos.
Es cepu un ēdu tāpat bez krējuma ,zaptes vai medus.
Eh, izdomāju arī es padalīties ar savu kabaču pagatavošanas recepti bez gaļas par cik esmu veģetāriete!
Nelielus kabacīšus, ne garākus par 20 cm, pārgriež uz pusēm un nedaudz pavāru dārzeņu buljonā, var vienkāršot un pavārīt ūdenī kuram klāt pievients kubiciņš ar dārzeņu buljonu (jāseko līdzi, lai kabaču pusītes nepārvārītos par mīkstu, tad ņemu viņus no vārošā ūdens ārā un kārtoju uz cepešpannas ar pārgriezto pusi uz augšas -> pirms tam esmu uz pannas apcepusi sagrieztus ķiplokus (ja ķiplokus neapcep tad sanāk diezgan assa visa tā padarīšana un man ne īpaši patīk uzkost dzīvam ķiplokam) un arī apcepu biezās šķēlēs sagrieztus tomātus -> tad uz kabaču pusītēm lieku virsū apceptās tomātu šķēles, pārkaisu ar apcetiem ķiplokiem un pēdējais pa virsu vēl lieku sarīvētu labi kūstošu sieru kurš samaisīts ar jēlām olām un nedaudz majonēzes -> cep kamēr siera, olu, majonēzes massa ir izkususi un kļuvusi zeltaini brūna!!! Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un kādiem vasarīgajiem salātiem, kaut gan man arī ļoti garšo ar rīsiem!
Eh,tieši uz pusdienas laiku parūpējies ,lai siekalas saskrietu mutē tā kārtīgi.Noteikti izmēģināšu,paldies Tev.
Dilaila Laila, Tavu recepti arī es izmēģināšu, kad gaļu negribēsies. Vispār es līdzīgi puķkāpostus gatavoju (tikai bez ķiplokiem).