Vineta K. 5 июля 2018 09:13Ta,pagraba nav.Bet veikalos ir vis.-tikai ar finansiem,ta,ir ka ir............
Lilija L. 4 июля 2018 11:14Viss notiek..ogas tiek lasītas, ievārījums arī vārīts tiek..Ķiršu daudz šogad..Lai neķibinātos ar kauliņu izņemšanu izdomāju tādu paņēmienu. Salieku katla ķiršus, pieleju bišku ūdeni un vāru līdz paliek mīksti, tad caur duršlaku izbēržu cik nu var un pēc tam izspežu ar rokām caur marli. Paliek sula ar biezumiem. Pievienoju ievārījumu cukuru un vāru 10 -15 minūtes. Pēc tam burciņās saleju un vāku virsū. Sanāk kaut kas līdzīgs džemam. Citiem ir iebildumi pret to ievārījuma cukuru..bet man patīk. Ātri, nav pie plīts tik ilgi jāstāv, mazāk cukura vajag- nav tik salds, taupa gan gāzi, vai elektrību, līdz ar to maciņu!! Taču katram savs!.
sandis k. 2 июля 2018 22:49kam man krājumi , ja varu visu nopirkt
Gunta L. 2 июля 2018 18:16Nav pagraba
Vasilijs P. 2 июля 2018 17:55Tev tur nav?Kubas skorpijons starp mellenēm?
Vasilijs P. 2 июля 2018 17:53Vai neesi aizliegtus kukaiņus sabāzusi!
Vasilijs P. 2 июля 2018 17:52Tad būs ar augstu amatpersonu apmeklējumi!
Vasilijs P. 2 июля 2018 16:32Ir jau kazenes arī gatavas
Guna a. 2 июля 2018 12:46Ķirši - mani favorīti forever !
Bez krājumiņiem - nekādīgi !
Pagraba plauktos blakus vēl neiztukšotajām pagājušā gada burciņām - jaunas nāk klāt ! Zemeņu , meža zemenīšu , ķiršu zaptes burciņas - jauno konservēšanas sezonu atklāj ...
Ingrida L. 2 июля 2018 11:23Saldētavā - blenderētas zemenes un melnās upenes ar cukuru. Konservētas sēnes sarkanās bietes un gurķi, nu un ja paveiksies arī dzērvenes.
Piemirsās, asā mērce ( aliči + ķiploki + sāls + cukurs ) piedeva visam !
Aleksandrs V. 2 июля 2018 11:10Sveiks,Gunar !
Lai kāda būtu rudens,ziema,pavasaris,ēst gribēsies katru dienu...Un,lai remdētu slāpes,pienāksies apmeklēt pagrabu paņemt vēlamo....
Gunars S. 2 июля 2018 09:55Nu ko jūs,būs viegla ziema,
nu tā !
Kisa K. 2 июля 2018 09:51Hmm... Benitai nav velmes, vai vajadzības kko uzčubināt?
Benita L. 2 июля 2018 09:39Nekas.Kaut ir arī pagrabs.