Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos (30-40 g ),apsāla un karsta sviestā apcep.Gaļu liek katliņa,uzlej tik daudz karsta ūdens,cik vajadzīgs mērces pagatavošanai,aizvāko,sautē uz lēnas ūdens.Apmēram 20 minūtes pirms gaļas gatavības pievieno sviestā apceptas garšsaknes un sīpolu,pieliek smaržīgos piparus.Miltus sacep sviestā,pievieno izkāstu gaļas novārījumu,uzvāra,pieliek skābu krējumu.Mērci pārlej gaļai,pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai irdeniem rīsiem.Sautētai teļa gaļai,kad tā jau mīksta,var pievienot dažas karotes galda etiķa un mazliet cukura,tad mērce iegūst saldskābu garšu.
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/sauteta-tela-gala.html
savsem k. 26 сентября 2016 21:28Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos .... šausmene ,nevis ēdiena recepte
Удалённый пользователь
26 сентября 2016 20:56vispar es varbut ari apestu to to telu....bet man nedod...vienkarsi
Удалённый пользователь
26 сентября 2016 19:34a vot telus gan mes needam...cukgala
Удалённый пользователь
26 сентября 2016 19:29cau zannina...vienkarsi superigi.....
Minka M. 26 сентября 2016 16:26Sautē uz lēnas ūdens,,,,hmm,interesanti,lēnā ūdens,,
Un kad apnīk sautēt uz lēnā ūdens,tad pagriežam ātro ūdeni,,
Удалённый пользователь
26 сентября 2016 15:38ja to teļu neesi redzējis-tad-var... vienkārši-gaļa.
bet ja acis spulgojošas tevī garām...teļa acīm raudzījušās-tad-es to-konkrēto teļu-neēdīšu nost...kaut pa kluso nokauts....
tā es izdarīju agrā bērnībā-visi ēda...es ielīdu gultā un raudāju...
Vasilijs P. 26 сентября 2016 13:58Angļiem patīk slimos izmantot
Vasilijs P. 26 сентября 2016 13:55Ja slims ar autismu,būs labi,sapratīs,kad smaržīgi
Удалённый пользователь
26 сентября 2016 13:35 šito uz Ziemsētkiem gatavošu (devil).......
Ja etiķa vietā skābuli atļausi