Vasilijs P. 27 октября 2014 12:29Protams-negatavo...atraitnis,pie kam beidzies Pases deriguma termins,un darbs CIP cietums.
Sandris X. 27 октября 2014 12:26Kas var būt labāks par sieviņas ar mīlestību pagatavotu ēdienu ??
Romis E. 27 октября 2014 02:38Ati,protams,ja "maizes kukulis" ir mājās,tad var nogriezt pa šķēlītei,kad gribas! Precēties vajag,ja gadīsies laba sieva būsi laimīgs,ja slikta,tad kļusi filozofs...
Elitá K. 26 октября 2014 16:18Kas var bút dievishkjígáks par míljotás Sievas pagatavoto édienu !?????? Ja vél tiek gatavots átri,klusi,akuráti ar mílestíbu un ljoti,ljoti garshígi!!!!!!!! ....,bet tas nenozímé,ka jáaizmirt restoráni,kafejnícas....kur arí var labi paést un Sieva bút lepna,ja Vírs pasaka,ka májás gatavotais édiens nesalídzinámi gardáks un kvalitatíváks
Varbút,ka ir pieticígi vírieshi,kuriem májas trapéze ir mazsvaríga...dazhádi jau tie cilvéki uz Pasaules.......
rolis r. 26 октября 2014 13:26vismaz nopērc Pavārgrāmatu...
Atis K. 26 октября 2014 08:04Romi,ja sieva tikai gultai,tad nav vērts precēties.Varbūt Tev vajag tikai,lai stanoks būtu pa ķērienam?
Atis K. 26 октября 2014 06:11Kad ir noskaņojums un gribās ko garšīgu-pats uztaisu. Pašam labi un pārejie arī priecīgi tādās reizēs.
Andrejs S. 26 октября 2014 04:45Runā,ka labākie pavāri esot tieši vīrieši. Sieviņa var gultā pagaidīt,kamēr vīrs pa virtuvi šiverējas.
Romis E. 26 октября 2014 00:05Es Padomju laikā strādāju,izstāvēju rindas un pat ēst gatavoju ģimenei...
Romis E. 26 октября 2014 00:01Sieva ir tikai "gultai",ne jau kalpone,par sevi jārūpējas pašam!!!...