„Tēja stiprina garu, mīkstina sirdi, novērš nogurumu, veicina domāšanu un neļauj Tevī iemiesoties slinkumam...” – tik viedi vārdi par zaļo tēju rakstīti vienā no senajiem ķīniešu manuskriptiem.
Zaļā tēja satur daudz veselīgu sastāvdaļu, kas stiprina cilvēka organismu un palīdz justies mundram. Tiek uzskatīts, ka tējas lapas kopumā satur vairāk nekā 300 vielu, no kurām par īpaši noderīgām uzskatāms miecvielas, ēteriskās eļļas, minerālvielas, ogļhidrāti, kā arī dažādi vitamīni. Zinātnieki ir pierādījuši, ka zaļās tējas lietošana ikdienā >>> lasi tālāk:
Kurzemniece E. 20 мая 2012 22:25varu un pa laikam dzeru,bet priekšroka tomēr-kafijai
Jana V. 20 мая 2012 18:04Man garšo , labprāt dzeru !
Sandris X. 20 мая 2012 09:44Ticu , ka tā ir , tomēr izvēlos kafiju !
Удалённый пользователь
20 мая 2012 09:41Patìkama garsha,sevishkji rìtos. Nevajag cukuru,dazhreiz pielieku nedaudz medu. Pie vinjas ir jåpierod,bet veselìgåka par kafiju ir gan. :-)
jautrite b. 20 мая 2012 09:25es labāk kādu piparmētru vai citu augu tēju,kaut zinu dāmu ,kas dzerot zaļo tēju/pirkusi Ķīnā/ nometusi 12 kg,gan pielietojot arī trenažieri un daudz kustējusies.Varbūt kāds var padalīties -kā pagatavot garšīgu zaļo tēju,kā pareizi nopirkt,kā pagatavot
Ineta L. 20 мая 2012 08:25Gan jau, ka tā ir ļoti laba, bet man negaršo.