Kāpēc valsts izšķiež simtreiz vairāk naudas, apmācot slepkavošanai, nekā apmācot dziedināšanai?

5. feb 2012. 13:24

    Kāpēc valsts izšķiež simtreiz vairāk naudas, apmācot slepkavošanai, nekā apmācot dziedināšanai? Kāpēc neceļ vairāk slimnīcu un mazāk baznīcu, dievu var pielūgt visur, bet operēt renstelē nevar! Kāpēc mēs ceļam tik daudz krāšņu namu profesionāliem slepkavām un kramplaužiem un tik maz bezpajumtes nabagiem pilsētu nomalēs? Kāpēc slepkavām nesaka, lai viņi strādā un paši sagādā sev iztiku?

Atslegas vārdi: dzīve38590

Labākā atbilde

  1. 2
IlonCis I. 5. feb 2012. 13:46Viņas atbildes

Retorisks jautājums. Esot klasiska atbilde - "valsts, kura negrib barot savu armiju, baros svešu armiju..." (Skumja ironija par "mierīgu līdzāspastāvēšanu")

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 1
Vilnis S. 5. feb 2012. 14:33 Viņa atbildes

     Naudu armijai valsts tērē nepiedodami maz, neceļam ne slimnīcas ne baznīcas, noziedznieki mitinās vecos cietumos, jaunus nebūvējam, visa veida profesionāliem "nabagiem"tērē ļoti daudz. Nauda valstij ir tik,cik mēs samaksājam nodokļos, bet daudzi no mums to cenšas nedarīt.Neprotam to pašu mums esošo naudu pareizi izlietot, bet tur nav vainīga ne valdība, ne politiķi, varam tos mainīt cik gribam, no tā nekas nemainīsies. Valdība ir tieši tāda ,kādi esam mēs paši.

  1. 0
Valdis m. 5. feb 2012. 13:26 Viņa atbildes

ja sie jautajumi saks uztraukt musu sabiedribu tad kautkas mainisies un naudas atmazgasana nebus

  1. 0
Sanita B. 5. feb 2012. 14:17 Viņas atbildes

Kāpēc jāceļ slimnīcas, ja daudzas slēgtas?Kas Tev pret baznīcām? Arī tur cilvēku dziedina.

  1. 0
Vineta K. 5. feb 2012. 15:17 Viņas atbildes

Lai,visu noskaitito,varetu paveikt uz labo pusi.Butu jasamainas vietam varbut tad kautkas ari mainitos.Ja protams tie cileki butu godigi.Bet vecais likums,vara saboja cilvekus,no iekspuses.

  1. 0
Dzēsts profils 5. feb 2012. 15:18 Viņa atbildes

Nemekl'e vainu valst'i ? Jo uzdodod ,'s'adu jaut'ajumu ,jau tu pats esi probl'ema valstij un apk'art'ejiem cilv'ekiem ! Un nem'e'gini izdz'est manu atbildi ,jo tad es J'us padr'i'su popul'aru pa visu internetu !Tas viss lai neb'utu 's'adu probl'emu ir dom'ats senjau ,dom'ats,bet risin'as cit'as instanc'es un l''ime'nos ! Atvaino ,bet tev to nesaprast ,,piedod ,bet tu un ,J'US ESAT DAUNIS ,es pats m'acos dz'ives gur'ibu visu savu m'u'zu ko patreiz dz'ivoju un iesaku ari Jums m'ac'ities ! Pat uzto bazn'icu aiziet ... ? !

  1. 0
Dzēsts profils 5. feb 2012. 15:18 Viņa atbildes

Tik daudz līdzekļu ir izšķērdēti latviešu valodas apgūšanai 20 gados,bet viss ir sunim zem astes,krievvalodīgie pieprasa krievu valodu Latvijā!!!...  

  1. 0
Dzēsts profils 5. feb 2012. 16:16 Viņa atbildes

...jo 'pārsvarā valstis un pasauli kopumā pārvalda Vīrieši un, kā zināms, tie ir mednieki un karotāji!
Ja pasauli pārvaldītu Sievietes,tad noteikti viss būtu savādāk...

  1. 0
Ledija J. 5. feb 2012. 19:40 Viņas atbildes

Tapec,ka mums ir debila un degradejusies valsts,ieskaties ,kas mums valdiba ,tad sapratisi kada mums ir tauta.Musu valsti launums ir izpleties ,ka meris,viena vieniga korupcija,noziedziba,netaisniba ,kuru valdiba ar  gudru zinu pasludina par brivibu,idiotisms un stulbums aukstaka mera

  1. 0
Dzēsts profils 6. feb 2012. 17:25 Viņas atbildes

SANAK letak, sava politika   viss caur pukitem

Autorizācija

Ienākt