Murrr..murrr..marts.

17. mar 2021. 15:55


Marts ir kaķu mēnesis. Un izrādās 1.marts bija Starptautiskā kaķu diena. Apsveicu visus runču īpašniekus!   
Jautājums  kaķu īpašniekiem, kā jūs tikāt pie sava minča?   Padalīsimies ar savu mīluļu foto?
Varbūt kādam ir kāds interesants  stāsts...

Atslegas vārdi: Kaķits mans0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Vasilijs P. 8. apr 2021. 17:17

Ja neskaidrības,tad droši pie dubulteksprezidenta Bērziņa,jo konsultējis par aizsardzību ne tikai Godmani,bet Pugo kungu ģimenes lietās.

Gunta L. 8. apr 2021. 12:43

Pavisam banāls,meita atbrauca uz Rīgu,studēt sāka mums ar fāčuku dīkt,ka vajag kaķīti,mēs negribējām ,gala rezultāts,meita dzīvo privātā mājā,mazdēlam jau 3.gadi,10 gadi vīrs citā saulē,kaķim 14 gadi,dzīvo ar mani .

Max M. 2. apr 2021. 11:53

Lilija,ja tas bûtu mans blogs,es vienkàrshi shàdus ierakstus izdzéstu.Bez komentàriem.
Sabojà blogu un nav par tému.

Lilija L. 2. apr 2021. 09:14

Piekrītu, Ingrīd, ka melus nav jāakceptē. Taču jautājums tev- kā tu zini, tā pa visiem 100% kā kāds te melo, un čakarē citus? Kā? Varbūt ka tu esi viena no amigos Administrācijas?
Vai vnk. tevī ir  izmeklētāja talants?
Nu nedomāju viss, ka jāvelk tik korelatīvas paralēlēs tavā hipotēzē, sākot ar viena cilvēka darbību līdz valsts mērogam. Un saki, Ingrīd, vai esi specīga Lielājo spēlēs pasaules mērogā? Nu ko teikt par pasaules - kaut vai valsts, vai pagasta , vai pilsētas mērogā? Ko es gribēju ar to teikt? Nevajag meklēt blusas sveša kažokā. Sāksim, varbūt, ar sevi. Katrs. Nekā personīga. Tikai mans viedoklis. Cerams, ka neaizskāru.  

Ingrida X. 1. apr 2021. 20:39

.. murr murr, Lilija, jā,  "esmu publiskā telpā un uzskatu, ka jābūt korektai un pieklājīgai. Ja tev nepatīk kādi no šeit esošiem cilvēkiem, tas nenozīmē, ka pārējiem arī tos visādā ziņā jānīcina."
   Ne jau kāds cilvēks tieši man nepatīk, bet man perversi liekas sarunāties pašai ar sevi, krāmēt tos īkšķus pašai sev. Un tā šei tāda, ir viena (par laimi!) Tik vien, murr murr, LIlija!
      Un tagad, ja spēj, padomā mzl tālāk : ok, mēs akceptējam šos slima cilvēka melus šeit - cēla rīcība, vai ne  (balstīt slimo)?!; un tad šie meli, kurus arī tāpat akceptējam, jau pavisam citos, valstiskos mērogos, murr murr, Lilija. Un tāpēc, ka esam tik traki saprotoši un piedodoši, mūs čakarē, apzog, padara par niecību lielajo spēlēs. Ko vēl?- Neko! Murr.

Lilija L. 1. apr 2021. 10:40

Ingrīd, tāda nu es esmu, balta un pūkaina    Ja tas tev nepatīk, neko nevaru darīt, neesmu naudas zīme, lai visiem izpatikt Un tu vienkārši mani nepazīsti, kāda esmu, pareiza, vai nepareiza..Vnk. esmu publiskā telpā un uzskatu, ka jābūt korektai un pieklājīgai. Ja tev nepatīk kādi no šeit esošiem cilvēkiem, tas nenozīmē, ka pārējiem arī tos visādā ziņā jānīcina. Nu tas tā..mana atbilde tev par zemtekstu''bet Tu, Lilij, tik pareizā, pūkainā, tik ļoti labā visiem, meļiem, tostarp,
Ejam tālāk.. Paldies par to, ka esi padalījusies ar stāstiem iz savas dzīves. Nekāda medus maize tev nav bijusi,man ir skaidrs, jo  svešumā mūs neviens īpaši negaida, bet izturās kā pret vergiem bieži vien. Man ir paziņa, kura strādā Vācijā un kopj vecus cilvēkus. Arī visādus briesmīgas lietas pastāstīja. Tas ir kā paveiksies, jāsaka.

Ingrida X. 1. apr 2021. 00:56

Joprojām daru kompī savu maizes darbu, bet Tu, Lilij, tik pareizā, pūkainā, tik ļoti labā visiem, meļiem, tostarp, uzjundīji atmiņas.. nezinu - labas vai nelabas, bet - manas.
Mans 1.darbs, aizdodoties turp, nezin kurp, bez valodas prasmes, bija pie vienas krievenes, kura, apprecējusi prestižu vācu kungu, pati sajutās nupat tik .. (domāju, kā pateikt) tik galvastiesu pārāka nupat, ka nezin kā vien to izrādīt. Es skaitījos viņas sekretāre, kaut, runājot pa īsto, vairāk gan kā piepalīdze mājas darbos.
Un veidi, kā šī, nupat kungos nokļuvusī krievene, bija ne vairāk, ne mazāk primitīvi, kā kkas līdzīgs filmā "Pie bagātās kundzes".. aha! Lieku veļu mašīnā, te vienā kabatā - sīcene, te citā jau- banknote.. To, cik pazemojoši tas, neizstāstīt!!! Neviena vāciete (vācietis), kuru sastapu savās tālākajās gaitās (lai izpaliek stāsts par aptrakušo kaķu mammu), nekad! - NETIKA- MANI-PAZEMOJUSI! Par ko tas liecina?- tāpat skaidrs: sīks cilvēciņš, pēkšņi iepeldējis plašākos ūdeņos, sajūtas NEZ KAS ;)))) Tā vispār ir sevī mazo, sīksīko cilvēku visraksturīgākā izpausme, kad nu!... tad es tagad visiem parādīšu (pārsapūties ziepju burbulis - plaukš!!!, ātri vien!)..
Oki. Pietiek, vai ne?  

Vasilijs P. 31. mar 2021. 22:17

Imja!Famiļija,gģe i kogda vi roģiļis!Svjazi s inostrancami?

Vasilijs P. 31. mar 2021. 22:15

Murrās pie Krievijas diplomātiem,jo kopējas intreses...

Ingrida X. 31. mar 2021. 21:48

Nē, Lilij, man mīļi ir sunīši, īpaši tie - mazie
Bet - es nedziedu odas viņiem, lai cik ļoti tie man patīk, lai cik ļoti žēl, kad gadiņi dara savu un viņi saslimst.. un par to, lai viņu iepriekšpriekšpriekšpēdējās dienas būtu ņipras, ir vērts gan maksāt (jā, tik merkantili gan!), gan priecāties, ka tās dārgās zāles reizēm dara brīnumus, un mazais ir gatavs pat spēlēties ar savu vismīļāko mantiņu - sivēntiņu..
Bet tie, kas te ņemās, ir tieši kaķumīļi, jā, reizēm Benita atrādīja savu Rūbiju (atvainojos, ja vārdu neatceros pareizi!), bet tas bija tik dabiski, pastaigu laikā, bez liekas jūsmināšanās
Un akvāriju > Lilij, vari iegādāties sev, ar visām tām zelta zivtiņām. Mani, nez aiz ko, tas nesaista, nemaz
(kad strādāju Vācijā, reiz iekrita darbs pie vienas kaķu vecenes (atvainojos!- citādāk to veču nenosaukt!), viņai bija 14!!! kaķi, un tie bija jābaro nakti un dien', kaut visi resni, ka riebjas, jā, laikam tieši toreiz sāku tos negausīgos kaķus, kas nokampj barību viens otram, neieredzēt, jā, tieši tā. Tie bija tās večas bērni, tā viņa tos sauca, un tad, kad kāds iegūlās klēpī man (kaut es to negribēju nemaz!), veča sāka kļūt greizsirdīga uz mani... pē!!! kad to visu tagad atceros, tad vnk šermuļi metas!!! No tiem kaķiem. Jā, no tās vietas, laužot līgumu, vienkārši aizbēgu- man bija jāglābj savs veselais saprāts.
Lolojiet savus mīluļus, kaķmīļi!     

Lilija L. 29. mar 2021. 14:18

Sen neesmu te bijusi. Paldies, ka papildinājāt ar bildēm  un komentāriem manu blogu! Paldies, Aleksandr, par jaukām bildēm, kuras apliecina, ka esi dabasmīlis un novēro procesus, kas notiek tajā.. Un tavi kaķīši ir smukulīši! Super!
Sandri, pavasaris ir tik tiešām klāt- minkāni sasēdušies zaros, kā putni. Kaķu salidojums!Vienmēr šī bilde mani uzjautrina!
Jūle, nu ko lai saka, Tev nesakrīt enerģijas vai biolauki ar kaķiem, bet man ar suņiem.. Viņi rej, manām ausīm nepatīkamas skaņas..ai..vairāk neminēšu, kāpēc man nav suņa. Katram savs!
Ingrīd, tev noteikti patīk zivtiņas akvārijā (starp citu man arī)..nomierina, klusi, nerej, neņaud, tapetes neplēš.. Viss! Gribu akvāriju! Ar zelta zivtiņām! Jā!   

Ingrida X. 26. mar 2021. 19:58

Jūle izteicās ļoti korekti, malacīte pa dzīvi!!! (pa nopietno, jo prata - tā! )
Es??? Nebūšu tik korekta. Man, neesot kaķumīlei, tā visa ņemšanās liekas vnk stulba!! Re, minka tāds un šitāds... ak un vai!!! Tai pat laikā, gribot negribot, rodas pretjautājums: Cik atsaukušos kaķumīļu blogā, ir to patieso kaķu mīlētāju? Aleksandrs?- jā. Un tikai.
Mīliet savus kaķus! Un- tēlojiet te trakākos kaķmīļus!  
Jaukas brīvdienas!
Atrast savus pūpolīšus!  

Melleņu J. 19. mar 2021. 19:41

Lai nu ko,bet man, Suņu gadā dzimušai preilenei , labu laiku atpakaļ  jau radusies šī īpašā izjūta un aizdoma ,ka nekad nekļūšu par kaķa saimnieci,jo ar viņiem saikni īpašo nesajūtu Tas ar nenozīmē ,ka kaķi no manis bēg pa gabalu, jo esmu makten šaušalīgs cilvēks..mēdz protams māsas un draudzeņu minkāni savureiz gan pinķerēties pa kājām,gan pa klēpi murrāt vai  dziedināt manu sāpošo sprandu,... kaimiņu mīlulis kašāt zem maniem mīļkociņiem bedres   un pa gabalu hipnotizēt.   VARBŪT mūsu enerģijas īsti nesakrīt?? .. šī izjūta joprojām nepazūd  
Starpcitu, nesen lasīju rakstu par šīm atšķirībām.."kaķu ļauži"   alkstot dot ,bet " suņu ļauži"saņemt mīlestību. Var jau būt

Aleksandrs V. 19. mar 2021. 15:31

Skaistas piles zilgan baltas bija.
Bet varnas nelava pietuvoties klat...
Kerca pilna balsii....

Aleksandrs V. 19. mar 2021. 15:29

...un sis ir sodienas loms...

Aleksandrs V. 19. mar 2021. 09:53

Labrit !
           sveicieni no Vaipijs - UK
                                        


                     un no...
                                        



Sandris X. 19. mar 2021. 09:46

Minkāni atlidojuši ! Pavasaris klāt .

Coroni c. 18. mar 2021. 17:28

  Tā pipec, sākās, viena kaķene nogribējusies  

Guna a. 18. mar 2021. 10:44

Jā , Lilij , mums izveidojusies lieliska sadarbība ar mežonīgajām kaķu amazonēm !   
Kaimiņi bija gatavi samest naudiņu , taču izdarīgais kaimiņš nokārtoja , ka arī sterilizācija - sanāca bez maksas !

Guna a. 18. mar 2021. 10:39

Aplausi kaķenītei !     no Max video ... runčuks gāja pa šamās pēdām , vienalga - tūļīgāks izrādījās !
Kaķenītes vispār foršākas - gudrākas , medīgākas , pat lapsas šamās respektē !

Autorizācija

Ienākt