Kā skolā un darbā izvairīties no saslimšanas vai parastā ,gripu , plaušakarsonis ,Covid-19 ?

26. dec 2020. 12:42

Kā skolā un darbā izvairīties no saslimšanas vai parastā ,gripu , plaušakarsonis ,Covid-19 ?

Lietot medu , ziepusteņus un c vitamīnu.
Sekot līdzi kērmeņa tempertūrai,tīrībai  
Vairāk staigāt pie dabas un svaigu gaisu.
Ar dzeriet vairāk smūtijus kotēļa , svaigi spiestu sulu. 5.Skolā ieteiktu lietot ingvera dzērienu un sekot sev līdzi ar apkātējiem maska apgūtina elpošanu 5%-10% viņa Tikai aizsargā jekurš audums laiž gaisu. Ieteikums skolām vairāk taisīt logus vaļā un biešāk 10-15 min Izvēdināt telpas izmatot telpas atīšanas gaisu no mikrobiem izmatot vai ari mātiskās svecītes vai ar indiešu svecīts.
6 Svarīgais kā jūs ģērbaties  šini sezonā.

Skolā nevaig maskas vairā vēdināt telpas un tā eiropā un pasaulē ir būs paliks daudz dažādas slimības no tā secinot ,Covid-19 nav tiki bīstmas kā tiekt izspausts pēc, Ukrainas,Kievijas specālisu teiktā parasta gripa ar paukstinātas tepetrūri ,plauša kasoņa 20% iepejimība vairuma bīstma var palikt ja ir kaukāda saslimšanas samgā formā nav nāvējoši tikai nematīkamas kopesācijas. Ja nevēlaties vai jūsu bērni nenēsā sejas masku iegūstiet iziņu no ģimenes ārstu izņumu bērnu nevaig masku un ierosina vairāk telpas vēdināšu un skolas direktoreij svešiem nācējiem jāvelk.

Atslegas vārdi: Covid-190

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Gunta L. 4. jan 2021. 16:45

D vitamiinu,saules pamaz...

Atis K. 28. dec 2020. 12:50

Mazāk stresot!Stress kropļo imunsistēmu,kā rezultātā vīrusam vieglāk pakļaut imūnsistēmu.
Vēdināšana mazina vīrusu koncentrāciju.
Neraža,ka massaziņas līdzekļi nezin kāpēc vairo psihozi.
Ja katru dienu masveidā stāstīstu,cik avārijas notikušas,cik cilvēki gājuši bojā uzreiz,cik pakāpeniski,cik invalīdu pieradies...REZULTĀTĀ,PĒC PĀRIS MĒNEŠIEM SĀKTU AUTIŅUS CEĻMALĀS DEDZINĀT.

Autorizācija

Ienākt