.... es zinu, ka te neiederos..

17. dec 2020. 19:55

.. tajā savstarpējās koķetērijas un izrādīšanās gaisotnē.
   Tāpat - vrb kāds/-a izlasīs.. ieklausīsies.. sajutīs..

   Mēs šobrīd visi, kkādā mērā, esam nošķirti un vientuļi, cits vairāk, cits mazāk.. Un pat tad, kad gribam satikties, baidāmies tā.. Jo - vienam imunitāte stiprāka, citam - ne tik.. Es šobrīd nekoķetēju ne ar notiekošo, ne ar līdzcilvēkiem - te.
   Vēlu, no sirds!   - būt Visiem mums veseliem, pirmkārt; un izturēt šo atšķirtību, otrkārt.

   Drīz laiks jau uz Gaismas pusi.. ar to..  


https://www.youtube.com/watch?v=f2OVFVK1mME
(laboju tikko savu ierakstu, jo pirmais video, ko ievietoju, izzuda, tagad - šodienas, 23.12.2020., ievietojums YouTube)
https://www.youtube.com/watch?v=f2OVFVK1mME
   Jā, es skumstu satikt TEVI.. tā, vienkārši - satikt.. :).. un lūdzu nenovienkāršot  (adresāts sevi zina), kas zem šī vārda "TEVI", nedari tā. Katrs gaišais cilvēks, kas krustojis mūsu ceļus, ir īpašs un neatkārtojams, un katrs no viņiem mums pietrūkst savā īpašā, neatkārtojamā veidā.
   Ilgojos pabūt ar saviem bērniem. Tā, vienkārši.. pabūt kopā. Nebaidoties nekā.
(.. ticu un zinu- tas notiks!!!! Tas piedod enerģiju un, jā, daļēji arī spārnu sajūtu )

Atslegas vārdi: ticot Gaismai0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (20)

Ingrida X. 30. mar 2021. 22:15

uiiiiii! Gunārs bija dārgs!!!!   bezmaz visi mani uzkrājumi..

mozgojobs M. 28. mar 2021. 14:42

Vai Gunārs dzelme ir tas pats kurš kādreiz bija Gunārs Seklais - pirms vēl Ingrīda viņu nebija nopirkusi?

Ingrida X. 23. dec 2020. 20:03

   Abpusēji, Gunta!  
   Būsim veselas un priecīgas par tiem mazajiem ikdienas nieciņiem-prieciņiem, par kuriem joprojām spējam pasmaidīt!  
   Un ticēsim ļoti, ka viss notiks tā, kā tam jānotiek, pēc labākā scenārija!!!

Gunta L. 23. dec 2020. 16:59

Paldies,Ingriida.Tev arii noveelu buut veselai un skaistai un laimiigai kopaa ar saviem miiljajiem.

Ingrida X. 22. dec 2020. 17:57

Man fonā .. aizvakar?, laikam.. gāja "Bīstamās mājsaimnieces", kur izcils kleptomānijas piemērs
Nedomāju gan, ka tas tur Agris, pazogot ķiplokus kolēģēm, uzreiz ir kleptomāns.. Es jau nezinu - ko vēl viņš iebāzis kabatā slepus - bet, Tevis minētais piemērs, diagonozi galīgi neapliecina, jo ķiploki Agrim bija vajadzīgi, imunitātes stiprināšanai!! Un gan jau tās "apzagtās kolēģes" to saprata it labi!  

Vasilijs P. 20. dec 2020. 09:51

Agrim tādējādi ir konstatēta kleptomānija,kolēģēm zadzis ķiplokus!

Vasilijs P. 20. dec 2020. 09:02

Agrim analogiski nav pelēkā viela smadzenēs.Ir kas apstiprinās.

Ingrida X. 19. dec 2020. 20:53

    Vasilij! Jau slīgu dīkā vakara ritmā, kad atcerējos - neatbildēju Tev!!! Piedod, lūdzu!  
    Atbildēt Tev grūti, jo ... neizprotu Tevis uzrakstīto - cik tajā vnk burti (kā savulaik teica Robčiks), cik - iekodētas patiesības, kkādas..

    Takoi sram i pozor na uļice Rītupes! - nu ko te saprast man?!..
Viss, ko varu pateikt, atceries vnm - esmu ar Tevi un par Tevi, arī tad, kad gribas mest Tev ar zābaku, jā, arī tad..

(tagad vēlos neaizmigt, jo ilgi biju totālā miega badā, un noskatīties pa TV3play psiholoģisko trilleri - mans mīļākais žanrs )

    Turies, visā!!!! :)))))

Ingrida X. 19. dec 2020. 20:15

.... skatos, vsm man, kkādu iemeslu pēc neveras te ievietotais ieraksts; nezinu iemeslu. Ievietošu citu, šorīt YouTubē ielikto.


https://www.youtube.com/watch?v=wFstINat1v0

Ingrida X. 19. dec 2020. 20:08

   Par Dimashu.
   Man draudzene atsūtīja fragmentu no raksta "Ievas Stāstos", no sarunas ar aktrisi Anitu Kvalu, ar piebildi: lasīju, un man šķita, ka lasu par Tevi..Jā, Tāds ir šis gaišais Puisis. Ne jau tās 7 oktāvas vien, nebūt!, bet tā Tīrība un Gaišums, kas viņā.. tas viss kopā..


        (iekrāsojumi mani)  

Ingrida X. 19. dec 2020. 20:01

   Kūkolīt! Milzumliels PALDIES! par Taviem ierakstiem te!!    Man prieks par to mirkli, kad saskatīju Tevī ko daudz vairāk, kā koķetētāju, par to, ka ieskatījies te un izteici daudz ko, pārdomu vērtu..

    koments- vakar 12:59.. Izlasīju vairākkārt.. Jā, man tur nav ko piebilst, Tu esi visu, kā tas patiešām IR, saprotami un skaidri.. Paldies! Tā ir ar to mūsu iekšējo mehānismu - brīžam pēcāk grūti atpazīt pašai sevi, bet - tā brīža situācija, cilvēki, viņu izpausmes veids - arī mūsos atraisījis ko tādu.. galīgi sev neraksturīgu.. Esmu šad tad noskrējusi no sliedēm, ar to nelepojoties, bet sev piedodot, un viss (vismazāk šobrīd runāju par virtuālo vidi)..

Ingrida X. 19. dec 2020. 19:47

    Princi! Tu visu esi uzrakstījis tik forši, ka man vnk nav ko piebilst
    Jā, lai nu cik to gadiņu mums katram, piekrītu Tev tajā - "Mēs tak esam jauni, skaisti un visu mīlēti... ".. jā, jānoskaņo sevi uz tādas nots.. Tas jādara, vnk jādara!! :)))

   Bet vienam gan nevēlos piekrist: "esam tak vairāk tēli kā cilvēki reālie"... Jā, šim apgalvojuma es pretojos. Jo brīžam te esmu bijusi tik reāli atklāta, cik atklāta neesmu bijusi pat reālajā dzīvē.. Jā, esmu sevi par to šaustījusi, saprotot, ka tā nevajag, bet tobrīd, kad rakstīju savus esistenciālos blogus, es nemeloju ne vārdā, tā brīža sajūtās.. Ok, tas mzl noiets etaps; arī es mācos, lai cik grūti šī mācība man nāk: "Ja nespēj, Ingrida, runāt ne tik tieši, ne par sev nozīmīgo un tā, tad - vnk izstājies", ko arī darīju.
Paldies par Tavu komentu, Princi!!! :))))

Ingrida X. 19. dec 2020. 19:32

   Gunar! Paldies par skaisto, iedvesmojošo foto!!   Jau sen esmu teikusi, ka tu lieliski pārvaldi šo mākslu - fotogrāfijās tvert.. kādreiz pat uzprasījos pie Tevis uz privātstundām, un tas, no manas puses, bija pa nopietno!, bet tad.. mūsu dzīve pārvērtās ļoti.. un bija jāmācās pieņemt šo, citādo dzīvi.

   Par Tevis teikto:
   Prātīga esmu bijusi vienmēr. Tikai manī vnm bija arī sava deva evarģēlības, vēlēšanās skriet kkur, nezkur... un reizēm to izteicu vārdos, ne īpaši glaimojošos... Es visu to apzinos!!!!! Bet, Gunar, tas, no kā man + visam citam šobrīd visvairāk bail - kļūt tik apdomīgai un prātīgai, ka riebjas!!.. Es nezinu, kas īsti jādara, lai tas nenotiktu, man jāizdomā, jo tādas - traki pareizas citiem, iepriekšprognozējamas pelēkas dzīves, esmu vairījusies vnm.. Jā, tad, ja cilvēks iet pret to, kāds viņš savā patiesajā būtībā ir, tad viņš.. pamazām.. vnk izzūd.. miglā..

.... es nevēlos izzust miglā, zaudējot savu   patieso  "es".. Un to - pretoties tam! - vēlu ikvienam, te!!!!

Ingrida X. 19. dec 2020. 19:17

     Vispirms - milzumliels paldies par saturīgajiem komentiem! Vakar biju pārgurusi te ienākt, šovakar - jā, paldies!  
     Varbūt neatbildēšu tik labi, cik vēlos, bet - kā nu sanāks, sanāks..  

Vasilijs P. 18. dec 2020. 19:14

Takoi sram i pozor na uļice Rītupes!

Melleņu J. 18. dec 2020. 16:48

Bet ,ja par muzikālo gaumi,jā.. šo dziedātāju manas smalkās bungādiņas saklausīja pirms krietni ilga laika un jūsma arī saglabājās visai ilgstoši. Par kaismīgu fani gan sevi nosaukt nevaru ,bet atzīstu,ka bija dienas ,kurās sadzirdēju tikai viņu

Melleņu J. 18. dec 2020. 12:59

Piekritīšu jau iepriekš izskanējušiem viedokļiem.Cilvēks jau pēc savas būtības dažādās situācijās,kompānijās un vidē mēdz sajusties taču atšķirīgi un uzvesties savādāk,reizēm pat neierasti un sev neraksturīgi.Un tas nebūt nenozīmē ,ka viņš nav patiess un īsts tajā brīdī. TĀDA ir bijusi vienkārši viņa atbildes reakcija,atkarīga no līdzcilvēkiem un pat no garastāvokļa .Reizēm apkārt mainās viss,ja  mainās kaut tikai sīks mehānisms Tavā pulkstenī..Tavā ierastā ikdienā..ja sāc  dienu savādāk...reizēm pat kreizī.Un varbūt tas tikai uz labu..jo esi spējīgs būt elastīgs un mainīties,spējīgs būt nedaudz neprognozējams un traks,bet interesants arī sev pašam.Būt savādākam nav jābaidās būt un nedo Dies'nolīst vēl kādā stūrī.Ceru ,ka domu izklāstīju saprotami Jauku dienu vēlot Kukū

Sapņu P. 18. dec 2020. 11:58

Mēs katrs kaut kur iederamies, bet kaut kur nē. Un tas ir normāli. Nav visiem jāpatīk un nav visi jāsaprot. Katrs esam citāds un ar to arī esam interesanti. Te vispār mēs nevienu tā īsti nepazīstam, ar retiem gadījumiem kurus esam satikuši, tāpēc nav ko uzvilkties, vērtēt vai kādam ko pārmest... esam tak vairāk tēli kā cilvēki reālie. Galvenais šajā laikā nepadoties skumjām un nevērtības sajūtām. Mēs tak esam jauni, skaisti um visu mīlēti...     Un ar tādām domām jādzīvo!

Gunars S. 18. dec 2020. 08:49

Šķiet ka esi kļuvusi prātīgāka! Kaut kur jau tā rīta gaisma aust!

Autorizācija

Ienākt