Par gudrām sievietēm un iespējas došanu.

15. okt 2020. 14:00

Sākšu ar to ka manis te sen nav bijis, bet reizēm man patīk paskatīties kas te notiek un priecē ja nav galīgs tukšums. Neviļus prātā nāk laiki pirms daudziem gadiem kad te gāja jautri un es biju aktīvs dalībnieks. Bet labi tās tik atmiņas. Bet stāsts nav par to, bet par sievietēm, droši ka var arī pie večiem pievilkt, galvenais tomēr doma. Tā ir tāda…. Te kā pielikums ir iepazīšanās vieta, neslēpšu, bija laiks kad es tur biju aktīvs dalībnieks, tad uzradās sieviete kura man deva iespēju. Gudra, izskatīga, jaunāka. Pirmā doma bija kāpēc es? Tad sapratu, ka otram ir jādod iespēja un laiks lai to iepazītu, ka ne tikai fiziskais skaistums ir tas kurš saista. Jā esam kopā jau daudzus gadus, laimīgi.
Šīs pardomas man radās ieejot atkal sadaļā iepazīšanās un redzot tās pašas sievietes kuras tur bija pirms četriem gadiem, jā, dažām es rakstīju tajā laikā, bet pat atbildes nebija. Tad kā to otro iepazīt un cik iespēju ir palaists garām….

Atslegas vārdi: par to pašu9

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Lilija L. 22. okt 2020. 09:50

Kas meklē, tas atrod, jāsaka tā. Tev paveicies, tātad liktenis, kuru mēs veidojam paši.  

Sapņu P. 19. okt 2020. 09:43

Nekā sautīga tajā neredzu. Iespēja jādod tikai tādēļ, lai pašam būtu iespēja otru iepazīt. Tātad, tu dod iepēju lai pats saprastu vai tev to vajag. Tik vienkārši.

Vasilijs P. 18. okt 2020. 21:29

Jā!Jā!Ja visu mūžu ausīs skan,Urod!Urod!Po polski...

Dzēsts profils 18. okt 2020. 21:25

    Jautājums labs ('kāpēc es es'). Bet atbilde uz to (....ir jādod iespēja...) ir savtīga.

Skabargu A. 18. okt 2020. 12:18

I kā tik nav,tai neta dīķī  
Pat "vardītes ''te–reizēm ,                                           
''Stārķiem",satikt paveicas ...  


https://www.youtube.com/watch?v=AWld1xsz_6w

Dzēsts profils 18. okt 2020. 08:42

Sapņu P. 17. okt 2020. 20:56

Paldies Ingrīd. Jā man patika rakstīt, un patika kompānija, lai kāda tā bija. Gunita es arī tā ceru, vis maz to ko vajag.

Dzēsts profils 16. okt 2020. 15:25

Jācer, ka visi, kas gādāja par jautrību šeit "vecajos, labajos laikos", spējuši atrast pašu labāko

Ingrida X. 15. okt 2020. 20:50

.... zini? baigais prieks, te ienākot, kaut ne bieži, satikt Cilvēku, kurš ir pats, kurš raksta to, ko patiešām domā, kurš neizspēlē no sevis pašizdomātu lomu.

   Lai viss Tev tikai uz labu!!!
   Simtsmiljons laba vēlējumu Tev!!!! :)))))

Ingrida X. 15. okt 2020. 20:41

(sanāca gari, atvaino!)

Ingrida X. 15. okt 2020. 20:39

Sveiks, Princīt! :)
Man Tu esi paticis vnm, ar to, ka runā tieši, ka neuztaisi no kkā nezko; Tu to zini (ja atceries), jo esmu paudusi to jau vārdos :)

Man prieks par Tevi, goda-goda vārds!!!! Ka satiki cilvēku, kuru Tev vajadzēja satikt.

Bet ir jau arī cita suga, Princīt, kuri par varītēm noniecina otru, svētulīgi piemetinot, ka tas jau tā otra cilvēka labā. Un tie pat neapzinās, ka viņu izteiktais pazemina ne jau adresātu, bet pazemina viņus pašus. Jā, saprotu - minēto cilvēku pašvērtība ir tik vāja, ka vienīgais veids - kā!, to dedzināt otram. Bet tas otrs kļuvis stiprāks; ko tad?;)  Atkal ķerties pie draudiem un tml?? .. Ja tas ir šādu cilvēku nolūks. Lai krīt savā pagrabā, no kura vairs mūžam! neiztiks laukā.. Lai noraksta savu dzīvi. Ja nespēj pieņemt, ka dzīvo otrs. Dzīvo tā, kā saprot, ka māk, kā gūst spēku - varēt.

Tu pateici daudz: Ne jau fiziskais saista, daudz vairāk, un to rakstu pavisam godīgi - saista cilvēciskais godīgums, patiesums, īstums. Un tas rada to citu, to, ko meklējam daudzi. Cilvēcisko tuvumu - gan garīgi, gan fiziski.

Vasilijs P. 15. okt 2020. 19:39

Tās pašas Piromankas...Pugo kungs apmācījis.

Vasilijs P. 15. okt 2020. 19:29

Beidzot tikām Institūtā!Apstiprinu.

Nakts T. 15. okt 2020. 17:03

Sorry, aizmirsu piemetināt! Prieks pare tevi  

Nakts T. 15. okt 2020. 16:55

Es pieķeršos tava texta pirmajai daļai - gāja te jautri  
Arī nesen ienācu ar domu, ka jāuzlādē mazliet baterijas, bet te kā Nāves kanjonā....viss izdedzis tukšs...vai arī Covids ir teicis savu vārdu   Toties kurpju Sisis kā tāds mētelīša virinātājs te katru dienu uzdarbojās.... pašapmierinās.....un diena ir izdevusies...

Autorizācija

Ienākt