.... es nespēju palikt vienaldzīga..

11. jūn 2020. 18:12

    Tas ir tā sauc. filmas pieteikums (latviski; tulkoju), bet tas, kā tas tiek pieteikts, tam nav valodas barjeru, nekādu..


https://www.youtube.com/watch?v=9efIWFhD8a4

  Šobrīd nezinu cita mākslinieka, kura personība/vokāls/ izpildījuma maniere spētu konkurēt pasaulē.. Jā, esmu Dimasha fane; 1.x mūžā kāda izpildījumam/personības valdzinājumam/ attieksmei pret sevi un citiem, sekoju un fanoju tik ļoti. Esmu laimīga, ka esmu to piedzīvojusi. Savos gadiņos (it kā tam, Linard, būtu kāda nozīme!) ..

Atslegas vārdi: paldies Tev0, Dimash1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Ingrida X. 12. jūn 2020. 17:34

Paldies, Gunar, ka Tu par dziesmu.
Tas ir tā sauc. "trailer", pieteikums filmai. Esmu noklausījusies vairākas intervijas, kāpēc tieši šis zēns tika izraudzīts, jo īstā izpildītāja meklējumi notika visā pasaulē. Un intervijās viss nopamatots .. (neuzbāzīšos Jums ar dziesmas komponista un filmas režisora skaidrojumiem).... Personīgi es - vnk nespēju "ķidāt" ne Dimasha izpildījumu, ne viņa cilvēciskās īpašības; viss, ko varu pateikt: Pirmo reizi savā dzīvē esmu sastapusi mākslinieku, kurš visās izpausmēs ir 10+ soļu vismaz- virs.... Esmu priecīga, ka esmu to piedzīvojusi.
   Arī Dimash pats, Gunar, raksta/komponē; ja es nezinātu, cik šī vietne skeptiski noskaņota, iespējams, nopublicētu šī zēna paša radītās dziesmas, kurās tāds dziļums un īstums, ka.... Bet te jau tikai senapnikusī  gaudošana uz pilnmēnešiem, un sandales lietū.. Ja kas- Sandale ir vsm godīga, atšķirībā no tās otras. Brīžam brīnos, kā zeme viņu joprojām nes....

    Man prieks, ka esmu savā dzīvē piedzīvojusi, jā, klausījusies dzīvajā, īstu talantu un  cilvēcīgi vienkāršu mākslinieku.. ka tas viss ir vienā cilvēkā. Un šis cilvēks šobrīd paceļ latiņu arī bieži tik lētajam šovbinesam vispār.

Gunars S. 12. jūn 2020. 17:02

Balss puisim lieliska, bet dziesma smagnēja. Tādai varēšanai trūkst jaunu orģināldziesmu.  veiksmīgu komponistu, kuri tam tās dāvinās...  Operas dziedoņa karjera viņam par smagu.

Ingrida X. 11. jūn 2020. 20:27

(man rādās liels, balts tukšums.. kāpēc?- nezinu.. Ja tā vajag, tad - vajag.. kaut- ne tas ir tas, ar ko vēlējos dalīties! .... ellē gaisos./..)

Ingrida X. 11. jūn 2020. 20:15

    Ja? Es neesmu Autobusa Debesīs līdzdzīvotāja, man nekad nav paticis tas, ka, iepriekš titulētu pers.bērniņi, nupat kļūst dikti slaveni (tā ģimeņu būšana, runājot traki tieši, man vnk riebjas), bet mēdz būt izņēmumi, kā vnm; viens no tiem šis:


https://www.youtube.com/watch?v=PthngwgBP-c

Vasilijs P. 11. jūn 2020. 19:30

Ļoti līdzīgs,bet ekspresionistiski, grupai Autobuss Debesīs-visu var saprast

Autorizācija

Ienākt