.... ni, ni, ni, šitais galīgi nav blogs, tikai..

30. apr 2020. 17:01

.. atbildīte Ilgucītim, kurš, Valdiņa biksēs iekāpis, man vārtiņus aizslēdza, ai, ai, ai... šitāds pārdzīvojums nupat.. Kaut- jauki vien ir, man no tā briesmīgā, siekalainā suņa ir bail!   Bet- par jautrības devu- paldies!

    "Jā, Ildziņ=Guniņ=Valdiņ, man jau arī apnika Tev materiālu piegādāt, bišku pacentos, lai nav pašai ar sevi vien jābuldurē, esmu laba!   Tev taču tagad darbiņš nopietns: jāuzmeistaro atkal viens riktīgi patriotisks blogs 4.maijam; strādā, Ilgucīt=Valdiņ, strādā!! "

(tikai nelūri manā profilā, es taču ne Tavā, ne citu Tavu feiku profilos nelienu - kas man tur pazudis?! Tu, tajos šortiņos, kuros skraidi?! Nu nekārojas man to ārprātu redzēt! ) Un- "mani Tu /nekad neredzējusi !/", nav taisnība, draiskule , senākos laikos, kad Tu vēl zem Ilgas vārda dzejoji un feikoji, atceros Tavu spilgto tēlu, ar vēl spilgtāko pričeni ; par jaunuvi šortiņos, Ilgucīt, pārtapi vēlāk  


(atsaldētas zemenītes, ņammmm!!!, daudz saldākas kā vasarā, ar vasaras smaržu )

Atslegas vārdi: jautrais ilgucītis0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Gunta L. 10. mai 2020. 09:34

Gaidiisim vasaru ar prieku!

Ingrida X. 3. mai 2020. 09:14

....  "drošības tehnika" laba lieta, Gunariņ - visiem mazāk kreņķu. Nu kā tad tas būs, kad kādā jaukas aizmiršanās brīdī Annu nosauksi par Minnu?! nesmukums traks!!
   Foto gan tāds špāsīgs.. hmm.. vai tas no tā cigāra, tie dūmi, vai patiešām soma kūp?!   .. gribētos jau domāt, ka pirmais..   

Gunars S. 1. mai 2020. 18:13

Ingrida Xx, tu tikai pajokoji, es tāpat!   Sen senos laikos, kad es staigāju meičās izdomāju priekš tām, savu vārdu un viņas visas saucu vienā vārdā. Tā sacīt, notikumu  drošibas tehnika!

Ingrida X. 30. apr 2020. 19:39

.... lai varu brīvdienās braukt tos murķeļus lūkot, vot!

Ingrida X. 30. apr 2020. 19:38

.... ne jausmas, Vasja, kam piekrīt vai nepiekrīt Štatu gubernatoru padome, zinu tikai to, ka braucu mainīt riepas, jo ziemas man ar šipiem, lūk tā!!

Vasilijs P. 30. apr 2020. 19:13

Ja Štatu gubernatoru padome piekrit...

Vasilijs P. 30. apr 2020. 19:03

Bet ja murķeļi un citas sēnes,pavasaris!

Autorizācija

Ienākt