...... Mūsu vīriešiem svētkos .......

23. feb 2020. 18:34

  .... it īpaši armijā pabijušajiem  


https://www.youtube.com/watch?v=E75G5Q72Db0
                                        

Atslegas vārdi: īsti vīrieši.2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Frēzija v. 27. feb 2020. 15:18

    Sveiks, Gunar!
Vai patiešam domā, ka jābūt kādam satraukumam, kad kāds domā savādāk? Katram savi putni galvā  
       .... cilvēki ir ļoti dažādi, tāpēc arī interesē, kas vairāk, kā tikai parasta ikdiena, jo gadās kontaktēties ar cilvēkiem, kurus ir grūti izprast ....


https://www.youtube.com/watch?v=QrJoBhdjaf4&feature=youtu.be

Gunars S. 27. feb 2020. 06:44

Nomierinies Frezija,

Frēzija v. 26. feb 2020. 22:13

   Vienmēr atradīsies kāds neapmierināts cilvēks, kurš gribēs sacelt vētru ūdens glāzē  
   ... tā nu ir sanācis ar manu ierakstu, ko patiešām rakstīju tikai ar pozitīvām emocijām, bet nu, diemžēl, tas lai paliek Jūsu pašu ziņā ... . Cik sapratu, cilvēki mēdz reizēm izteikties ... atkarībā no garastāvokļa, bet, lai nu paliek ...



     Patiešām vēlot jauku vakaru!

Ingrida X. 26. feb 2020. 21:09

     Frēzij, lai cik augstu vērtēju Tavu tiešumu, šoreiz galējībās aizej Tu. Tu izteici savu viedokli, es- savu. Kādēļ to uztvēri tik sakāpināti, man, atvaino!- nesaprast. Nekādā veidā necentos uztiept Tev, kā izsakies, savu dzīvi, kur vispār no uzrakstītā izrāvi ko tādu?! Un no kādām sliedēm centos izsist Tevi?!... Tu saklausīji to, ko vēlējies saklausīt, ne to, kas tika uzrakstīts- viss, ko varu secināt.
     Tieši Tavs izteikums "Jūs ... izskatās, ka dzeguzes ligzdā pabijuši" ir aizvainojošs- izteikt ko tādu par otra cilvēka dzīvi. Bet neesmu šobrīd tendēta meklēt muļķīgu kašķi, no manas puses Tavā ierakstā viss.

(P.s.:  saskatu gana daudz pozitīvo, un nedomāju, ka tas, ka mani uzskati šajā jaut. nesakrīt ar Taviem, nupat liecina par trakāko negatīvismu )
  

Gunars S. 26. feb 2020. 09:33

Oskars Ledus, tev piktums iekšā, bet ārā nāk tikai ārzemju delikateses!

Dzēsts profils 26. feb 2020. 09:22

ja esi lasijis līdz 20 komentāram visu, tad neredzu jēgu ko precizēt. Ja nu vienīgi vārdus -zviedriem tās reņģes smird

Gunars S. 26. feb 2020. 09:16

Oskar Ledus, lūdzu precizē savus vērtīgos domu graudus!

Dzēsts profils 26. feb 2020. 09:07

Tups gan esi gunar. Tups kā reņģe zviedru reņģu mucā

Gunars S. 26. feb 2020. 05:49

Frēzija.   Kas pozitīvs tavā pārliecībā, ka  svešas valsts armijas svētkus jāatzīmē par vīriešu svētkiem? Es neuztveru sāpīgi tavu man veltīto apvainojumu .sēriju, attiecībā  uz maniem armijas gadiem. Skumji ka tu ietiepīgi turpini plivinies vecā laikmeta varā.

vīriešu diena

Frēzija v. 25. feb 2020. 22:18

   p/s Bez armijas nekādīgi un domāju tas Jums ir jāsaprot, ir puiši, kas pakļauti mūžīgam dienestam ...., tad labāk lai viņi dzied un dejo un nekad nebūtu jāizmanto tie šaujamrīki, kas viņiem pie sāniem! Viņiem arī ir mājā ģimenes, kas viņus gaida un skumst.


https://www.youtube.com/watch?v=BB9H2RhDXqs

Frēzija v. 25. feb 2020. 21:48

   Ingrida, Gunar! Nevajag aiziet galējībās! Man tēvs, māmiņa visu iemācīja, sagatavoja dzīvei, tāpat arī  kā pa ķēdīti ... turpinājās ar maniem dēliem, bet Jūs ... izskatās, ka dzeguzes ligzdā pabijuši  
  Protams bij skumjas un asaras, kad bij jāpavada brālis krievos un vecākais dēls tika vienu gadu zemessardzē tepat Cēsīs, protams bieži apciemoju savu atvasīti. Armija puišus norūdīja, smagi bij, bet ja paši nelecās, tad tam visam tika pāri vīrišķgi  
   Man jau sen vairs nav 18 un uzspiest savu dzīvi man nevajag, man patīk manējā un prieks, ka man ir braši puikas  
      Jauku Jums vakaru un vajag censties vairāk saskatīt pozitīvo, lai cik reizēm grūti nebūtu, tad neviens nespēs izsist Jūs no sliedēm, tā kā pašreiz cenšaties to izdarīt ar mani, protams! ... par to visu tik pasmaidu un kļūst skumji, jo ....

Vasilijs P. 25. feb 2020. 20:46

Ja sasniegs 16 gadu vecumu...

Vasilijs P. 25. feb 2020. 20:43

Tiešie Troņmantnieki...

Gunars S. 25. feb 2020. 20:17

Ingrīda, tā nu tas ir!

Vasilijs P. 25. feb 2020. 20:05

Viss izziņas matreāls no jaukajiem Daugulīšiem,savs ir jāuzmana!

Ingrida X. 25. feb 2020. 19:44

    Mēs katrs, Frēzij, runājam no savām vai sev tuvu cilvēku pieredzēm.
(atvaino, bet uzdošu stulbu pretjautājumu:  Lai kļūtu "īsta" sieviete, vrb būtu jāiziet 2-3 gadi sieviešu uzveidošanas armijā- cept, vārīt, gludināt uttt., esot tikai un vienīgi sava dzimuma barā? Un tad, Tavuprāt, mēs iegūtu tās īstās un pareizās maņas/prasmes?...brrr... bail pat iedomāt ko tādu... Bieži tik brutālu pieslīpēšanu.)

Ingrida X. 25. feb 2020. 18:04

     Viss, ko varu pateikt:  jutos bezgala laimīga, ka tad, kad mans Dēls nonāca obligātā karadienesta vecumā, tas bija jau atcelts. Tā, cik zinu es, bieži nebija nekāda vīrišķības skola, bet izdzīvošana zvērnīcā- gan. Neviena mamma, manuprāt, nevēl savam dēlam ko tādu.
     Vai tāpēc, ka izpalika tā zvērnīca, mans puikiņš ir mazāk vīrišķīgs? Nē. Ja man tgd uz sitienu būtu jānosauc kāds vīrišķīgs vīrietis, tas, pirmk., būtu Viņš, man Dēls.
     Daudzviet nevaru Gunaram nepiekrist.

Gunars S. 25. feb 2020. 17:25

progress, bez komentāriem.

Frēzija v. 25. feb 2020. 16:34

    Gunar, esi pirmais, no kura dzirdu par armiju neapmierinātību, dienēja brālis Kaļiņingradā, arī trīs gadus, ir dienējuši draugi, neviens nesūdzējās, teica, ka armija puisi norūda un veido par īstu vīrieti, tikai Tu runā pretējo  
   Nezinu, kas pietrūkst citām sievietēm, es neesmu svinējusi ne vīriešu, ne sieviešu dienu un vispār, man labāk patīk klusums, nevis lielas kņadas un tusiņi.  Tā vienkārši ir daļa no manas dzīves, kad puikas skolā sveica un darbabiedri un otrādi. Dēls arvien svētkos iebrauc, lai pasniegtu tulpītes, lai gan viņam tie svētki sveši. Nedomāju, ka tas ir, kas slikts, ja vienkārši tiek pasniegti ziedi mūsu svētkos, kaut arī tie nāk no Padomju laikiem un Tu, ļoti neglīti izsakies. Veiksmi Tev!
    

Gunars S. 25. feb 2020. 15:32

Cien. Frēzija. Padomju armijā es nodienēju 3.gadus, ne tai labākajā klimatiskajā zonā. Un ar nepatiku es skatos uz to tā saucamo ''vīriešu dienu''. Pat  tajos tālajos laikos atradās dēliņi (vīrieši), kuri pie izcilas veselības tika paglābti no zvēresta  un dienesta. .Sievietēm pietrūkst svētki. Tātad, jebkurš pautnesis ir apsveicams. Kas attiecas uz patreizējo Krievijas armiju, tā pilda to ko tai liek. Bet tās vadonim patīk spēlēt kariņu. Jauni puiši zaudē dzīvības ne jau aizstāvot savu tēviju. 23.feb. ir padomju armijas un Juras kara flotes diena un dienēja dažādās dienesta pakāpēs vīrieši un sievietes. Tu zini, ka ASV ir ļaunuma perēklis. Krievija ir miera balodis!

Autorizācija

Ienākt