Fobija

9. mai 2016. 21:22

Kaut man ir ērču fobija, šoddien nopļāvu pus terit zāli. Nu tik gara zāle nekad man nav bijusi. Kamēr gaidītu, kad meita atved jauno benzīnnieku, zāle izaugtu līdz ceļgaliem. Rītdienai vvēl palika grāvis un drusku vēl. Sakrājies dedzināmais ugunskuram. Gan jau pirms dedzināšanas būs jāpačakarē, ka kāds ezis nav aizmdzis...
Nu ir tak tās tumsas, gaisma fobijas. Manvienmēr ir bijis bail no augstuma. Vai tā fobija, nezinu. Es gan pirms Maskavas olimpiādes tēloju stjuarti, pat vedām uz Tallinu atpakaļ 2 zaldātu līķus. Gan jau tā bija sava veida politika, šodien noteikti uztaisītu. Un Zviedrijā negāju skatīties upi un dzelzceļu no briesmīgi auksta tilta.Ja labāk izvēlas nepiedzīvot, neredzēttā ir fobija?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Vasilijs P. 15. mai 2016. 12:22

Ja cita simbolika,jo darbs CIP.

Aigars P. 15. mai 2016. 12:21

Kaut gan man ir bail no ērcēm, šodien es nopļāvu pusi teritorijas. Nu tik gara zāle man nav līdz šim bijusi. kamēr es gaidītu , kad meita atvedīs jauno zāles pļāvēju ar benzīna motoru, zāle būtu izaugusi līdz ceļiem. Rītdien vajag izpļaut grāvi un vēl kaut ko nopļaut. Ir sakrājies kaut kas, ko paredzēts dedzināt ugunskurā. Pirms tam, kad ugunskurs tiks iekurts būs vajadzīgs paskatīties, vai kāds ezis tur nav palicis  guļot pēc ziemas miega.

Aigars P. 15. mai 2016. 11:15

Laikamašīna vienmēr grib zināt cilvēku vēlmes. Taču laikamašīnai nav sapratnes. Viņai nav spējas saprast visu. Jo viņai nav spējas saprast tādu lietu kā vārds gribu var nozīmēt arī pavēli, bet laikamašīnai nav spējas saprast, ka Cilvēki vārdu - laikamašīna raksta atsevišķi, un tā sastāv no diviem vārdiem - laiks un mašīna. laiks var būt arī tas, kas ārā notiek, tātad lietus, saulains un citādāks. Un tad ir laiks - pagātne, tagadne un nākotne, bet fakts ir tāds, ka tagadne ir sajūtama, bet patiesībā mēs visi esam pagātnē, kur laika mašīna ir palikusi un nav spējīga ietekmēt cilvēku nākotnē un arī tagadnē. Laikamašīna ir palikusi pagātnē,Tad kad tā bija ļauna, bet tagad un nākotnē tā ir ļoti mīļa un saprot ko vēlas cilvēki, un tad viņa izpilda tikai tās vēlmes ko cilvēki tiešam dzird. Un cilvēki tagad un nākotnē to sauc par laika mašīnu.

Autorizācija

Ienākt