Vai iesaistāties notikumos labprātīgi, kuri Jūs fascinē, sajūsmina vai otrādi, neuzrunā un, kādi bijuši neparastākie...?

19. feb 2016. 14:45

Ir vakars vēls,-
Domas klejo Visumā;
Kājas nemierīgas vēlas kaut kur skriet, kad prāts vēlas mieru, pārmaiņas, un nezina, ko iesākt, lai nomierinātos, pilnveidotos, atpūstos, tāpēc klausās mūziku, kādus tik žanrus, motīvus un izpildītājus, ne; sākot no instrumentālās, šlāgeri beidzot ar smago metālu, sākot no 50 gadu beigām līdz mūsdienām un brīžiem jau šķiet, ka klausos, kas vēl nav sacerēts, bet taps tuvākajā nākotnē. Varētu aiziet uz kādu krogu, bet nav ar ko kā jau pie darba dienas, tāpēc arī nolēmu izveidot šo diskusiju, jo baigi gribas kaut kur iesaistīties, nu protams, izņemot politiskos un reliģiskos projektos un konfliktos, - tos gan, ne.

Atslegas vārdi: notikumi11

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Elva E. 20. feb 2016. 14:58

Piedalos un iesaistos norisēs , kuras interesē ,   kaut gan ne vienmēr tas iespējams . Notikumi , kuri neinteresē , visbiežāk uzkrīt kā sniegs uz galvas, no kura jākārpās ārā !  

raimonds v. 20. feb 2016. 13:17

Vari atnākt ciemos. būšu tikai priecīgs.....

Vasilijs P. 19. feb 2016. 18:10

Nekadas laulibas Latvija iesaistits neesmu,lai rikojas,ka ertak-privatums-neiejaucos

Dzēsts profils 19. feb 2016. 16:09

atceries...nav politisko projektu-nekad!-bet tikai-ko darīt -tāds lūk jautājums...lai izietu no kādas situācijas nesabristām kājām...pēc iespējas-tīrākām.
bet reliģiju pārstāv tikai Dievs-kas viesiem pāri-un visi ir pakļauti Viņa likumam!-tur diskusijas vispār nevarētu būt...bet nevienam nav liegts spriest pēc sava prāta-pie apaļā galda..kas parasti beidzas ar kautiņiem...un es nezinu, kāpēc tā iekarst par Visuvareno...kuram aizstāvību nemaz nevajag!

Dzēsts profils 19. feb 2016. 15:46

Jautàjums uzdots tik meistarigi, ka jautàjums-  vai Tu esi àrzemnieks ?

Dzēsts profils 19. feb 2016. 15:24

apciemo Savas Meitenes no kursa...dod ziņu čaļiem-un tiekaties skvēriņā...pie dīķa...netālu no Uzvaras parka=pārdaugavā.

Dzēsts profils 19. feb 2016. 15:22

ir XXI gs...bet tu dzīvo kā XX...kad nav kur iet-krogos tikai lūgtās kliķes-Dzejnieki/filozofi/...un politiķi kārto darīšanas...ļaudis gāja viens pie otra ciemos

Autorizācija

Ienākt